Print this page

Ringier má novú šéfku digitálnych projektov Foto: RAS

Od 25. januára sa novou Chief Digital Publishing Officer spoločnosti Ringier Axel Springer Slovakia stala Monika Žákovská.     

 

 

Nahradí Milana Konečného, ktorý nastúpil na pozíciu CEO spoločnosti United Classifieds a preberie väčšinu jeho kompetencií.

Na novej pozícii bude Monika Žákovská zodpovedná za digitálne projekty vydavateľstva, video stratégiu, ako aj obsahovú stratégiu a výkon portálov Šport.sk, Diva.sk, Živé.sk, Najmama.sk a Noizz.sk. Bude mať na starosti aj online produktový vývoj portálov Čas.sk, Časpreženy.sk, Eva.sk, AutoBild.sk, Život.sk, píše spoločnosť v tlačovej správe.

Zodpovednosť za technickú časť vývoja online produktov a tím webdeveloperov, ktoré tiež zastrešoval Milan Konečný, prejde do kompetencií Daniela Harceka, súčasného Chief Technology Officer (CTO) Ringier Axel Springer Slovakia.

„Monika Žákovská výborne odštartovala náš projekt Noizz.sk a už niekoľkokrát dokázala, že sa vyzná v online prostredí. Aj preto som sa rozhodol zveriť jej túto výzvu. Daniel Harcek úspešne riadi technologickú stratégiu, vrátane podpory tímov webových vývojárov v Žiline. Preto išlo o jasnú voľbu pri prechode kompetencií od Milana Konečného," povedal Milan Dubec, generálny riaditeľ Ringier Axel Springer Slovakia.

„Ako líder v oblasti online médií a classifieds budeme pokračovať v inovovaní našich produktov a prinášať ešte viac relevantného obsahu v pútavej pre našich čitateľov," povedala Žákovská.

Monika Žákovská zastáva od septembra 2017 pozíciu Head of Video. Dovtedy bola zodpovedná za riadenie projektu Noizz.sk. Do Ringier Axel Springer Slovakia nastúpila v roku 2016. Predtým pôsobila ako Digital Media Director v mediálnej agentúre Starmedia.