Print this page

Z Mafra Slovakia odchádzajú dvaja členovia manažmentu Foto: Mafra Slovakia

Vo vedení vydavateľstva Mafra Slovakia došlo k viacerým personálnym zmenám.

 

Doterajší riaditeľ digitálnych médií vydavateľstva Dávid Csino na pozícii k poslednému marcovému dňu skončil. Digitálne médiá riadil bol od augusta v roku 2016. Od apríla je novým šéfom digitálnych médií vydavateľstva Denis Schvarcz, ktorý doteraz viedol web Strategie.sk.

V spoločnosti končí aj doterajší riaditeľ marketingu, Peter Hajnala, v minulosti bol šéfom tlačového oddelenia ministerstva pôdohospodárstva za Ľubomíra Jahnátka. Kto nastúpi na miesto po Hajnalovi vydavateľstvo neuviedlo.

Denis Schvarcz Foto: Mafra Slovakia

 

„Dávid zohral dôležitú úlohu v kľúčovom období posilňovania digitálu vo vydavateľstve, stál napríklad pri zrode HNtelevízie, Verím, že v osobe nového riaditeľa digitálu, ktorý sa po dvoch rokoch do manažmentu vracia, dokážeme zachovať kontinuitu a pripraviť sa na ďalší rozvoj,“ povedal pre Omédiách.com Vladimír Mužík, výkonný riaditeľ vydavateľstva. Poďakoval aj Hajnalovi.

Mafra Slovakia je vydavateľom ekonomického denníka Hospodárske noviny, lifestylového časopisu Evita, Téma či magazínu o marketingu a médiách Stratégie a ďalších titulov. Prevádzkuje spravodajský portál HNonline.sk a cestovný poriadok na Slovensku, www.cp.sk.