Print this page

Spoločnosť Orange má novú kreatívnu agentúru Ilustr. foto Orange

Spoločnosť Orange si v tendri vybrala novú kreatívnu agentúru. Víťazom sa stala agentúra Elite Solutions, ktorá bude zastrešovať ATL a BTL komunikáciu značky Orange.

„Do kreatívneho tendra prijali pozvanie viaceré špičkové agentúry a pri jeho vyhodnocovaní sme cítili veľkú hrdosť, že slovenský trh ponúka takúto vysokú úroveň kvality v oblasti komunikácie. Za to, koľko energie a času agentúry vložili do naozaj výnimočných návrhov, im patrí veľká vďaka,“ povedal Martin Hromkovič, riaditeľ B2C marketingu a značky, Orange Slovensko.

„Elite Solutions nás presvedčili najmä strategickým aj kreatívnym pohľadom. V pomerne krátkom čase si dokázali veľmi dôsledne naštudovať našu značku, výstižne uchopili stratégiu a priniesli veľmi originálne riešenia. Veríme, že ľudský rozmer, ktorý do toho celého vložili, posunie našu značku vpred a veľmi sa na túto spoluprácu tešíme,“ dodal Hromkovič.

Orange tak končí dlhoročnúspoluprácu pri kreatíve s agentúrou Wiktor Leo Burnett.

„Výberové konania prinášajú množstvo emócií, hlavne keď sa na ich konci lúčite s agentúrou, s ktorou ste tak blízko a tak dlho spolupracovali. Preto by sme sa špeciálne chceli poďakovať našej dlhoročnej agentúre Wiktor Leo Burnett a celému tímu, ktorý nás na našej ceste sprevádzal. Želáme im, aby sa im naďalej darilo žiariť v reklamnom svete minimálne tak ako doteraz,“ povedal Hromkovič.
 
“Prvenstvo v tendri pre Orange je pre nás obrovským záväzkom. Spracovať tak rozsiahle zadanie bolo náročné a už len pozvánka do tohto tendra bola pre nás ocenením za doterajšie výsledky. Do našej spolupráce chceme ísť presne tak, ako to v Elite robíme vždy - s pokorou, entuziazmom a ľudským prístupom. Rovnako ako v tendri, aj pri reálnej práci sa budeme snažiť vydať to najlepšie, čo v nás je. Na spoluprácu, projekty aj na celý Orange tím, ktorý bol počas tendra nesmierne priateľský a profesionálny, sa už veľmi tešíme,” povedal Marián Hlinka, Client Service Director Elite.
 
“Od prvého osobného briefu sme až po poslednú prezentáciu cítili funkčnú chémiu. Od rovnakého momentu sme sa s celým Elite tímom odhodlali, že pre Orange chceme a budeme pracovať. Uľahčilo nám to pochopenie potrieb značky, nastavenie stratégie a kreatívnych konceptov. Práca na tendri bola následne jednoduchšia a príjemnejšia.” povedal Peter Šurín, Strategy Director Elite.