Print this page

Agentúra SITA má nového výkonného riaditeľa Foto: SITA

Tlačová agentúra SITA má nového člena vedenia. Výkonným riaditeľom sa stal Branislav Kmeť.

„Od Braňa očakávame silný impulz pre rozvoj komunikačných produktov a služieb, ktorých potenciál doteraz nebol úplne využitý,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti Róbert Király.

Je to ďalšia personálna zmena vo vedení tlačovej agentúry. Pred pár dňami predstavila SITA nového šéfredaktora.

Branislav Kmeť vyštudoval Ekonomickú univerzitu v Bratislave a Univerzitu Fu-tan v Šanghaji. Pôsobil ako konzultant spoločnosti Partners Group a Cube Trading, ako Senior Development Manager pre Business Partners Romania, viedol regionálnu obchodnú skupinu v spoločnosti Slovak Telekom, založil a viedol carsharingovú spoločnosť Carrivederci a pôsobil aj ako generálny sekretár Slovak Electric Vehicle Association.

„Celý život sa venujem predaju služieb v rôznych odvetviach. Moja skúsenosť je, že základné princípy v obchode sú nemenné. Sú to vytrvalosť, disciplína, neustále zdokonaľovanie procesov a integrita,“ uviedol Kmeť.

„Môj názor je, že SITA má obrovský potenciál stať lídrom v tvorbe unikátnych mediálnych kanálov, ktoré budú zamerané najmä na odbornú verejnosť. Týmto spôsobom sa budeme vedieť odlíšiť od konkurencie a poskytnúť klientom komplexnejší servis,“ dodal podľa tlačovej správy Kmeť.