Print this page

Bohumil Stejskal prešiel ku konkurencii Foto: takurcitee.sk

Denis Schvarcz, ktorý pre vydavateľstvo Trend písal roky blog o dianí v televíziách pod pseudonymom Bohumil Stejskal, prešiel do konkurenčného vydavateľstva.

 

 

Podľa informácií Omédiách.com je novým šéfom marketingu Ecopressu.

V lete vydavateľstvo vypísalo konkurz na pozíciu Riaditeľa pre marketing a PR, na ktorú dnes nastúpil Schvarcz. Pôvodne šéfkou marketingu bola Daniela Záležáková. 

"Jeho náplňou bude plniť stanovené ciele pre rok 2015 – ďalej rozvíjať brand našich titulov, prinášať inovatívne riešenia pri rozvíjaní aktivít vydavateľstva. Tento úsek od augusta 2014 viedol výkonný riaditeľ, Vladimír Mužík," povedala pre Omédiách.com Zuzana Kuchtová, personálna a projektová manažérka vydavateľstva.

V kompetencii riaditeľa je návrh a realizácia marketingovej stratégie vydavateľstva, riadenie marketingových a PR aktivít, zodpovednosť za budovanie a postavenie značky na trhu a tiež podieľanie sa na inováciách produktov.

Ecopress dnes patrí do portfólia médií podnikateľa a politika Andreja Babiša. Minulý rok kúpil vydavateľstvo Babišov Agrofert a vydavateľstvo Ecopress začlenil pod českú Mafru. Od tej doby došlo vo vydavateľstve k viacerým personálnym zmenám.

Odporúčame aj: Vavro pri odchode z HNiek: Babiš nemal ambíciu alebo čas ovplyvňovať obsah novín

Denis Schvarcz bol aktuálne šéfom vyhliadávača zliav Odpadnes.sk. Od 1. novembra zastáva túto funkciu Roman Helt, ktorý pôvodne prišiel do odpadnes.sk riadiť jeho zlučovanie s porovnávačom cien superdeal.sk.