Print this page

Po vstupe Penty mení Plus Jeden Deň šéfredaktorku

Na čelo redakcie sa postaví staronová šéfka.

 

 

Pred rokom sa šéfredaktorkou denníka Plus Jeden Deň stala Andrea Nováková Jovanovič, ktorá nastúpila na miesto po Nancy Závodskej. Tá vo vydavateľstve ostala, stala sa riaditeľkou printových médií vydavateľstva.

Foto: 7PlusPodľa informcií Omédiách.com Závodská sa vracia a bude opäť šéfredaktorkou. "S pani šéfredaktorkou sme sa dohodli na ukončení spolupráce k 31.01.2015 a danú pozíciu preberie pani Závodská," potvrdila pre Omédiách.com Mirjana Hronová Sikimič, riaditeľka 7 Plus s tým, že Jovanovič vo vydavateľstve neostáva.

Denník Plus Jeden Deň patrí pod vydavateľstvo Spoločnosť 7 Plus, ktoré patrí pod Mediálny holding Penty, šéfuje mu Peter Mertus.

Odporúčame aj: Spoločnosť 7 Plus a Centrum Holdings majú nové vedenie

Nancy Závodská pôsobí vo vydavateľstve 7 Plus dlhé roky. Pod jej vedením bol okrem iného v roku 2006 uvedený na trh denník Plus Jeden Deň, kde s ročnou prestávkou bola šéfredaktorka.

Andrea Nováková Jovanovič má niekoľkoročné skúsenosti z riadiacich pozícií viacerých printových médií, pracovala vo vydavateľstve Bauer Media, kde bola šéfredaktorkou časopisu Rytmus života. Predtým bola hovorkyňou Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave. Do konca augusta 2007 viedla z pozície zástupkyne šéfredaktora oddelenie prominenti v denníku Nový Čas.