Print this page

Ani agentúra SITA nemá problém so Zem a Vek Foto: FB Zem a vek

Konšpiračnému časopisu, ktorý vidí v novinároch, treťom sektore, Západe, Židoch nepriateľov spoločnosti, sa darí stále častejšie dostávať do klasických médií, ktoré tak s obľubou časopis kritizuje.

 


Nedávno sme na blogu písali, že Slovenský syndikát novinárov osobitne pozýva novinárov na akciu časopisu Zem a Vek. Šéfredaktor časopisu Tibor Rostás mal veľký profilový rozhovor v časopise Slovenka, ktorý začínal otázkou o prirovnaní Rostása k Ježišovi: "Je pre vás Ježiš Kristus nejakou inšpiráciou, vzorom? Čo pre vás znamená?"

 

Viac: Syndikát novinárov propaguje Zem a Vek

K syndikátu, Slovenke sa pridala aj agentúra SITA.

Tlačová agentúra vydáva pravidelne prehľad očakávaných udalostí. Sú tam rôzne politické aj kultúrne akcie. Do prehľadu sa nedostávajú všetky akcie, ktoré sa chystajú. Agentúra vyberá tie najvýznamnejšie z pohľadu spoločnosti, politiky, kultúry. SITA na pondelok zaradila aj odovzdávanie cien Prometheus, ktoré organizuje Zem a Vek.

 

Zdroj: agentúry.sme.sk

 

Agentúra SITA sa zviditeľnila hlavne minulý rok, keď jej dcérska spoločnosť Namav, ktorej konateľmi sú Igor Grošaft a Ivan Sámel, kúpila podiel pre Pentu vo vydavateľstve Petit Press.