Print this page

Konzervatívny denník reaguje na vznik konkurencie od Posledného križiaka Fotomontáž: Omédiách.com

Kým ľudia okolo webu postoy.sk nový Konzervatívne denník avizujú už niekoľko týždňov a robia zbierku na jeho štart, Milan Krajniak alias Posledný križiak nový konzervatívny denník dnes ráno ohlásil a popoludní odštartoval.

 

 

Na jeho počin reaguje Lukáš Melicher z prípravného tímu Konzervatívneho denníka.
Konzervatívny denník podľa neho nemá žiadne spojenie s Konzervatívnym výberom a nepáči sa mu, že Konzervatívny výber použil pri štarte ich ilustračnú fotomontáž.

Podrobnosti: Vzniká ďalší denník. Zakladá ho Posledný križiak

„Dopyt po konzervatívnom denníku, ktorý redakcia Postoy.sk už od februára pripravuje, dokazuje aj fakt, že za posledné týždne vzniklo viacero iniciatív, ktoré chcú využívať naše úsilie pre svoje obchodné účely a pre svoje politické ambície." Ktoré ďalšie to sú, nechcel konkretizovať. „Bez nášho vedomia preberajú naše články, fotomateriály, logá a podobne. Neprekvapuje nás to, je to prístup, s ktorým sa u nás i vo svete možno stretnúť často. Chceme však uistiť našich čitateľov a podporovateľov, že nejde o naše iniciatívy. Na našom zámere založiť konzervatívny denník aktívne pracujeme ďalej a to s jediným cieľom, aby aj na Slovensku bolo dobré konzervatívne médium, za ktorým nebudú stáť politické či iné ambície," dodal.

Konzervatívny výber sa na webe objavil popoludní.

Konzervatívny denník vznikne postupne od mája. „V máji spúšťame prvú fázu, ktorou bude redizajn Postoya, aby umožňoval publikovať viac spravodajských materiálov, a po prvýkrát v histórii zamestnáme redaktorov, ktorí sa budú Postoyu venovať naplno. O niekoľko týždňov na to spustíme plnohodnotný internetový konzervatívny denník," povedal Melicher, ktorí avizuje, že v ňom budú publikovať známi novinári. Jedným z nich je hovorca Aliancie za rodinu Peter Kremský, ktorý odišiel z denníka SME.