Print this page

Ďurianová bude moderovať bulvárne správy Reprofoto tivi.cas.sk

V októbri sa Nový Čas pochválil, že bývalá televízna moderátorka Marianna Ďurianová bude súčasťou redakčného tímu Nového Času. Teraz redakcia oznámila, presnú pozíciu.

 

 

Bývalá moderátorka spravodajstva televízie Markíza bude moderovať správy internetovej televízie na webe bulvárneho denníka tivi.cas.sk. „Budem opäť moderátorkou spravodajstva, ako doteraz. Trošku v inom svetle. Mojou náplňou práce bude spravodajstvo. Klasické úplne nebude v tom, že bude viac dynamické, kratšie, hutnejšie a bude viac orientované na mladšiu generáciu," povedala v rozhovore na cas.sk.

So šéfredaktorkou Nového Času Júliou Kováčovou   Reprofoto:tivi.cas.sk

Pred niekoľkými rokmi bola Ďurianová a jej súkromie jednou z hlavných tém bulvárnych denníkov na Slovensku. Moderátorka bulváru sama poskytovala informácie o svojom súkromí, no s bulvárom sa aj súdila.

Viac: Pluska sa na titulke ospravedlňuje Marianne Ďurianovej

Ďurianová začínala v roku 2000 ako moderátorka v Slovenskej televízii, kde si ju všimol Pavol Rusko a od roku 2001 moderovala večerné správy v televízii Markíza. Pred tromi rokmi odišla zo spravodajstva kvôli materskej dovolenke. V novembri 2013 sa na pár mesiacov vrátila, aby zakrátko spolu s televíziou JOJ ohlásila budúcu spoluprácu na novej relácii. Z vedenia JOJ však odišiel František Borovský a prechod Ďurianovej do JOJ sa neuskutočnil. Cesta späť do Markízy už však nebola možná.