Petit Press získal ďalší regionálny titul

Petit Press získal ďalší regionálny titul Ilustr.foto Petit Press

Do mediálneho domu Petit Press pribudne v poradí už tridsiaty prvý regionálny titul MY Vranovské noviny.

Vranovské noviny vychádzajú od roku 1969 a patria tak medzi najstaršie regionálne noviny na Slovensku. Doterajším vydavateľom a šéfredaktorom Vranovských novín bol Ladislav Krivda. K zmene vlastníkov dôjde 27. februára. Nové číslo už vyjde s upravenou hlavičkou, do ktorej pribudlo logo MY a ich súčasťou bude aj pravidelný magazín s televíznym programom Fotelka. Vychádzať budú plnofarebne, minimálne na šestnástich stranách, píše vydavateľstvo v tlačovej správe. Novým šéfredaktorom Vranovských novín sa stal novinár Michal Frank, ktorý už roky pracuje vo vydavateľstve Petit Press.

„Verím, že tento obľúbený regionálny týždenník bude naďalej objektívne informovať obyvateľov okresu o najdôležitejších udalostiach v regióne." povedal Ladislav Krivda, ktorý vo Vranovských novinách pracoval 37 rokov, z toho 26 rokov ako ich vydavateľ. „Vranovským novinám pod vedením nového vydavateľa želám do ďalších rokov úspešné zavŕšenie prvého polstoročia existencie, ktoré si onedlho pripomenú," dodal Krivda.

„Som rád, že sa nám podarilo dohodnúť na spolupráci s jedným z najstarších titulov na slovenskom trhu," povedal Milan Mokráň, člen predstavenstva Petit Press. „Je to pre nás ďalší významný krok a posilnenie celoslovenskej siete týždenníkov predovšetkým na východnom Slovensku."

Týždenníky MY sú najväčšou sieťou regionálnych novín na Slovensku. Vychádzajú v priemernom náklade 130 tisíc kusov v rámci celej. Tlačia sa plnofarebne, pri niektorých tituloch v rozsahu až do 44 strán, ich súčasťou sú pravidelne okrem magazínu Fotelka aj rôzne tematické prílohy.