Babiš pokrstil vlastný časopis

Babiš pokrstil vlastný časopis

Po Evite prichádza vydavateľstvo Andreja Babiša na Slovensku Mafra Slovakia s novým titulom – Magazín HN bude vychádzať každý piatok. Je vkladaný do Hospodárskych novín, ktoré v ten deň stoja 99 centov.

 

 

Prvé číslo vyšlo dnes 6. novembra. Na titulke ja Andrej Babiš, ktorý noviny aj krstil a zároveň s ním redakcia priniesla aj prvý rozhovor.

Magazín má 68 strán. „HNmagazín je oddychové, zaujímavé čítanie pre náročnejšieho čitateľa," hovorí podľa tlačovej správy šéfredaktorka Hospodárskych novín Marcela Šimková.

Vydavateľstvo v niekoľko dňovom predstihu promuje nový Magazín na titulke Hospodárskych novín, platenými statusmi na Facebooku. Dva spravodajské články o časopise ako aj o krste vyšli na webe vydavateľstva Stratégie, pod ktorými nie je podpísaný žiaden redaktor (je tam len redakčná skratka – red.).

„Myšlienka prísť na trh s týždenníkom, je prirodzeným pokračovaním rozširovania aktivít vydavateľstva MAFRA Slovakia," povedal Vladimír Mužík, šéf vydavateľstva.

Vedúcou magazínu je Alžbeta Pňačeková, ktorá má v časopise prvý úvodník, označila nový magazín ako „nový a najlepší."

Rozhovoru s Andrejom Babišom, ktorý je aj na titulke a je zároveň cez spoločnosť Agrofert aj majiteľom vydavateľstva Mafra Slovakia, je venovaných prvých sedem strán.
Nasleduje fotopríbeh s názvom Kampaň, ktorá vyhrala voľby: z politickej kampane Andreja Babiša.

Odporúčame aj: Blog Miroslavy Kernovej: Láskavý pohľad do duše Andreja Babiša

Ďalšou témou prvého čísla magazínu je 7 príbehov úspechu. V téme redakcia prináša príbehy ľudí ako Anton Siekel, Peter Littmann či Andrea Gavačová.
David Rřesnický priniesol fotopríbeh pod názvom Deti Islámu.

HN Magazín má aj rubriku, podobnú akú malo napríklad TV OKO z vydavateľstva Petit Press, kde na dvojstrane prináša profily páru – tentokrát Andrea Glatza, šéfa slovenského Mercedesu a jeho manželky.

Súčasťou magazínu je aj Krížovka a televízny program.

Vydavateľstvo podporilo novú prílohu televíznou a rozhlasovou kampaňou „Inteligentné čítanie". Kreatívu pripravila agentúra Creative Department Simony Bubánovej, v novembri pobeží na TV Markíza, RTVS a TA3. Nový HNmagazín promujú aj bilbordy, na ktorých je titulka prvého vydania.

Nový magazín prišiel osobne pokrstiť Andrej Babiš: