Na trh prichádzajú dva nové časopisy Interview a Exkluziv

Na trh prichádzajú dva nové časopisy Interview a Exkluziv

Český vydavateľský dom Empresa media vstupuje na slovenský trh prostredníctvom dvoch titulov Interview a Exkluziv.

 

 

Časopisy nie sú pre slovenského čitateľa úplnou novinkou, nakoľko doteraz boli dostupné v českom jazyku.
Oba tituly budú vychádzať v slovenskej mutácií, veľká časť bude prekladaná z češtiny. Časopis bude prinášať aj vlastné články zo Slovenska.

Prvé decembrové číslo mesačníka Interview je už v stánkoch. Šéfredaktorom mesačníka Interview je Miloš Kozumplík. Tvárou prvého vydania je Magda Vášáryová. Na titulke českého vydania však už bola v septembri. Magazín Interview ponúka na sto stranách vlastné rozhovory so slovenskými i svetovými osobnosťami, prostredníctvom ktorých chce predstaviť inšpiratívnych ľudí z oblasti kultúry, vedy, umenia, politiky či biznisu.

Mesačník Interview sa prvýkrát na českom trhu objavil začiatkom tohto roka.

Druhý titul spoločenský dvojtýždenník Exkluziv je skôr celebritným bulvárom. Prináša pohľad do súkromia, podrobne mapuje najdôležitejšie akcie, život predných speváčok, herečiek aj podnikateliek. Venuje sa aj témam z oblasti módy, kozmetiky, kultúry, zdravého životného štýlu a gastronómie. Vyjde po prvý raz v slovenskom vydaní 16. decembra. „Slovenský Exkluziv bude v rovnakom duchu ako ten český, samozrejme s väčším zameraním na slovenské celebrity. Okrem šoubiznisu a paparazzi sa môžu slovenskí čitatelia tešiť na módu, kozmetiku, varenie, cestovanie alebo články o sexe – teda rubriky, ktoré sú aj v českej verzii," uviedla vedúca redakcie Exkluziv Petra Pistulková.

Na Slovensku vychádza magazín s podobným názvom Exclusive, ktorý je určený pre mužov.

Vydavateľstvo EMPRESA MEDIA v Českej republike vlastní TV Barrnandov a produkčnú spoločnosť Real TV. Portfólio vydavateľstva zahŕňa časopis Týden, spoločenský týždenník Sedmička, časopis Instinkt, časopis Exkluziv, tituly pre mládež Popcorn a Top Dívka, odborný časopis MarketingSalesMedia a elektronický denník Tyden.cz.