Fico píše z nemocnice: Nesledujem bulvár a čítam len noviny

Fico píše z nemocnice: Nesledujem bulvár a čítam len noviny Reprofoto FB R. Fico

Premiér Robert Fico je v nemocnici po operácii a on a jeho rodina si neželajú, aby verejnosť bola informovaná o jeho zdravotnom stave. Premiér sa však úplne neodmlčal.

 


Do Hospodárskych novín poslal komentár s názvom: Pán Sulík, aspoň na ARO mi dajte pokoj!, ku ktorému ho vyprovokoval Richard Sulík. V komentári okrem Sulíka kritizuje aj Hospodárske noviny, ktoré komentár šéfa SaS zverejnili.

 

„Premiér má bajpas, rehabilitácia potrvá mesiace a predpokladám, že spomedzi mnohých otázok, nad ktorými sa človek ležiaci na nemocničnom lôžku a ktorý už mohol byť na druhom svete, zamýšľa, znie jedna takto nejako: „Sakra, na čo sú mi všetky tie peniaze, keď budem mŕtvy?" takto začal komentár predseda SaS. Sulík v texte vymenováva majetok premiéra a radí mu, že jeho choroba je dobrá príležitosť na odchod. „Aj tak už nemá v politike čo dosiahnuť (lebo dosiahol všetko) a akýsi vnútorný hlas mi hovorí, že biedu trieť nebude on, ani jeho vnúčatá."

Fico dnes reaguje tiež komentárom: "Ako politik som nikdy nemal ilúzie a očakávania, že opozícia dá mojej tretej vláde sto dní pokoja. Ale že jej predstavitelia budú otvorene klamať a útočiť na mňa aj v čase, keď ležím po operácii na anestéziologicko-resuscitačnom oddelení, považujem za správanie mimo akýchkoľvek pravidiel," napísal premiér a spomenul ako využíva svoj byt, aké má autá aj že telefón má od strany Smer.

Odporúčame aj: Čudné spôsoby okolo Ficovej choroby

„Neočakávam od pána Sulíka žiadne ospravedlnenie. Úmyselne nesledujem slovenský bulvár a čítam len noviny, kde očakávam objektívne a zmysluplné informácie. Nechápem, ako Hospodárske noviny z ľudského hľadiska vôbec pripustili uverejnenie takejto podlosti," napísal premiér na záver.