Print this page

Maňušky využijú jedinečný zamestnanecký benefit a vezmú si O2 Prázdniny Foto: O2 Slovakia

Maňušky, ktoré nám dlhé roky vtipným a uvoľneným štýlom predstavovali produkty spoločnosti O2 Slovakia, sa rozhodli si svoju letnú dovolenku predĺžiť a vybrať si benefit, ktorý majú k dispozícii aj všetci zamestnanci spoločnosti O2 v podobe neobmedzeného pracovného voľna, a to O2 Prázdniny.

Počas neho pocestujú na hrad Modrý Kameň, kde sa ich domovom stane SNM - Múzeum bábkarských kultúr a hračiek.

Známe maňušky, ktoré boli dlhé roky maskotom spoločnosti O2, odišli na dovolenku v júni tohto roka, keď bola predstavená nová predplatená karta O2 Voľnosť a s ňou nový koncept podmorského sveta neobmedzených možností s uškatcom Tónom. „Snažili sme sa o vytvorenie konceptu, ktorý bude dospelejší ako maňušky, ale zároveň si zachová nadhľad a humor, ktorý bol pre našu komunikáciu za posledné roky príznačný. Maňušky odviedli skvelú prácu, preto teraz majú možnosť si oddýchnuť. V prípade potreby však budú čakať v pohotovosti, pripravené zasiahnuť," povedala vtedy Head of Marketing Communication O2 Lucia Petrášová. Kým oddychujú, uškatec Tóno sa teší veľkému úspechu u divákov.

Maňušky pokračujú vo svojom sabbaticale a mohli tak urobiť vďaka jedinečnému benefitu neobmedzeného plateného voľna O2 Prázdninám, na ktorý majú nárok aj všetci zamestnanci O2. Tento benefit O2 zaviedlo v januári 2016, kedy bolo prvou a jedinou firmou v Európe, ktorá umožnila svojim zamestnancom neobmedzené platené voľno čerpať. „Odlíšili sme sa tak od zamestnávateľov nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Otvorená firemná kultúra nám umožňuje poskytovať našim zamestnancom benefity založené na úplnej dôvere. Už v prvom roku využila túto možnosť takmer tretina našich zamestnancov, priemerný počet čerpaných dní nad rámec dovolenky bol 3,3. Máme však aj prípady dlhodobejšieho využívania tohto benefitu kvôli vážnemu ochoreniu alebo situácii v rodine. Možnosť čerpať O2 Prázdniny nám vtedy príde úplne prirodzená," približuje nám O2 Prázdniny riaditeľka ľudských zdrojov O2 Slovakia Mária Rapanová.

Maňušky budú tráviť O2 Prázdniny v SNM - Múzeu bábkarských kultúr a hračiek na hrade Modrý Kameň, kde budú môcť poslúžiť aj ako súčasť trvalých či dočasných expozícii, aby zužitkovali svoje skúsenosti z reklamnej brandže.

Ako maňušky dnes cestovali na Modrý Kameň si môžete pozrieť tu: