Nová kampaň Lidlu: Viac času na príjemné veci

29.03.2013 21:23 | Tlačové správy | Lidl

Nakupujte v Lidli a ušetrite niekoľko drahocenných minút.

Viac času na príjemné veci – tak znie heslo aktuálnej reklamnej kampane spoločnosti Lidl a zároveň želanie väčšiny z nás. Významná časť ľudí strávi nákupom potravín dve až tri hodiny týždenne, pričom pred sviatkami sa tento údaj ešte znásobí. Nechajte si poradiť a ušetrite každým nákupom až štvrťhodinu.

Do nákupného košíka kladieme neraz aj tovary, ktoré v skutočnosti nepotrebujeme. Podľa prieskumu agentúry GfK Slovakia až 97% opýtaných disponuje maximálne 100 druhmi tovaru, v priemere máme v domácnostiach 71,7 výrobkov. V Lidli starostlivo dbáme na to, aby na predajniach boli len tie produkty, ktoré skutočne potrebujete. Všetko dôležité máte na dosah ruky, nákup teda vybavíte rýchlo a pohodlne. Samozrejmosťou je naša snaha o najvyššiu kvalitu a výhodnú cenu.

Ak teda neviete „kam skôr skočiť", pamätajte, že čím menej času strávite prezeraním tovarov, ktoré vlastne nepotrebujete a blúdením medzi množstvom regálov, tým viac času Vám zostane na príjemné veci.

MISSONI. Talianska haute couture v jedinečnej knihe

Ikona v módnom dizajne. Špičkový taliansky módny dom preslávený svojimi farebnými pletenými vzormi. Spájajú sa s ním mená celebrít ako Jennifer Lopez, Tom Hanks, Cate Blanchett, Scarlett Johansson, Uma Thurman, Julia Roberts, Keira Knightley, Madonna alebo David Beckham.

Pieseň k Vianočnej rozprávke naspievala známa folková speváčka so Symfonickým orchestrom SRo (VIDEO)

V tichu je názov titulnej skladby tohtoročnej vianočnej rozprávky RTVS Čarovný kamienok.

Kampaň J&T Banky vychádza z podmorských diel úspešnej fotografky (VIDEO)

J&T Banka v týchto dňoch uvádza novú kampaň na jeden zo svojich investičných produktov. Pokračuje v komunikačnej línii spájania finančného sveta so svetom umenia.

Prokurátor podal obžalobu na Rostása zo Zem a vek za slovné útoky na Židov (VIDEO)

Prokurátor podal obžalobu na šéfredaktora časopis Zem a vek Tibora Rostása za extrémizmus. Mal sa ho dopustiť v článku Klin Židov medzi Slovanmi.

Tisícky ľudí šírili podvod so sedačkami, polícia im posiela dôležitú radu

Ľudia na Slovensku opäť vo vidine, že niečo drahé získajú zadarmo, šírili hoax a zároveň poskytovali dôležité údaje, ktoré mohli následne podvodníci zneužiť.

Vatikán si chce získať mladých – prináša aplikáciu s elektronickým ružencom (VIDEO)

Vatikán chce získať sympatie mladých veriacich vďaka technologickej inovácii, ktorá ich má prepojiť s elektronickou aplikáciou, a pomôcť im tak pri tradičných ružencových modlitbách.

Do Na telo príde šéf vyšetrovacieho tímu Gorila (VIDEO)

Hostia a témy víkendových diskusii. Na verejnosť sa dostal zvukový záznam z Gorily, ktorý obsahuje nahrávky, ktoré naznačujú politickú korupciu.

Posledný videoklip Karla Gotta už má okolo 23 miliónov zhliadnutí (VIDEO)

Posledný klip Karla Gotta a jeho dcéry Charlotte Elly k piesni Srdcia nehasnú už má na YouTube okolo 23 miliónov zhliadnutí. Singel zložil frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo, ktorý ich tiež doprevádzal na akustickej gitare. Ide o prvú pieseň, ktorú Krajčo napísal pre niekoho iného než svoju kapelu. Finálnu podobu doladil s Petrom Harazinom z kapely Nebe.

Wanda Adamík Hrycová sa stala opäť prezidentkou filmovej a televíznej akadémie

Valné zhromaždenie Slovenskej filmovej a televíznej akadémie (SFTA) si zvolilo nových členov prezídia. Tí následne jednohlasne potvrdili v pozícii prezidentky SFTA Wandu Adamík Hrycovú a zvolili dvojicu nových viceprezidentov Katarínu Krnáčovú a Tibora Búzu.

Křetinský a Tkáč vlastnia podiel v nemeckej ProSiebenSat.1

Skupina Czech Media Invest (CMI), ktorú spoluvlastní český podnikateľ Daniel Křetínský a má v nej podiel aj Patrik Tkáč, kúpila podiel zhruba 4,07 percenta v nemeckej televíznej a rozhlasovej spoločnosti ProSiebenSat.1 Media.