Nová kampaň Lidlu: Viac času na príjemné veci

29.03.2013 21:23 | Tlačové správy | Lidl

Nakupujte v Lidli a ušetrite niekoľko drahocenných minút.

Viac času na príjemné veci – tak znie heslo aktuálnej reklamnej kampane spoločnosti Lidl a zároveň želanie väčšiny z nás. Významná časť ľudí strávi nákupom potravín dve až tri hodiny týždenne, pričom pred sviatkami sa tento údaj ešte znásobí. Nechajte si poradiť a ušetrite každým nákupom až štvrťhodinu.

Do nákupného košíka kladieme neraz aj tovary, ktoré v skutočnosti nepotrebujeme. Podľa prieskumu agentúry GfK Slovakia až 97% opýtaných disponuje maximálne 100 druhmi tovaru, v priemere máme v domácnostiach 71,7 výrobkov. V Lidli starostlivo dbáme na to, aby na predajniach boli len tie produkty, ktoré skutočne potrebujete. Všetko dôležité máte na dosah ruky, nákup teda vybavíte rýchlo a pohodlne. Samozrejmosťou je naša snaha o najvyššiu kvalitu a výhodnú cenu.

Ak teda neviete „kam skôr skočiť", pamätajte, že čím menej času strávite prezeraním tovarov, ktoré vlastne nepotrebujete a blúdením medzi množstvom regálov, tým viac času Vám zostane na príjemné veci.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

2. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

3. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.

Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

4. Pri požiari v štúdiu animovaných filmov zahynulo najmenej 33 ľudí (VIDEO)

Najmenej 33 ľudí zahynulo pri požiari v známom japonskom štúdiu animovaného filmu Kyoto Animation Studio v japonskom Kjóte.

Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

5. Nela Pocisková a Filip Tuma v kampani Orange hovoria o svojom súkromí (VIDEO)

Spoločnosť Orange štartuje novú PR kampaň s názvom Rodinné LOVEstories.

Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

6. Známy prejav Jakeša má už 30 rokov, pozrite si necenzurovaný záznam (VIDEO)

Paní Zagorová je síce „milá holka“, ale už tri roky po sobe berie 600 tisíc... a čo potom „Jandovia a iní“? Od slávneho prejavu Miloša Jakeša, ktorý bol predzvesťou pádu komunismu, uplynulo presne 30 rokov.

7. Aj vás nadchla aplikácia, ktorá vám ukáže, ako budete vyzerať o 30 rokov? Pozor, prináša viaceré riziká

Na sociálnych sieťach pribúdajú v posledných dňoch fotky ľudí, ako môžu vyzerať o 30 rokov, či naopak fotky, ako vyzerajú o niekoľko rokov mladší. Ľudia si ich vytvorili pomocou aplikácie FaceApp, ktorá dokáže pomocou umelej inteligencie zmeniť tvár ľudí podľa rôznych kritérií a aj podľa veku. Odborníci však varujú, aplikácia sa môže dostať k citlivým údajom, s ktorými môže ďalej bez vedomia ich majiteľa nakladať.

Turecký súd zbavil viny novinára a experta Reportérov bez hraníc

8. Turecký súd zbavil viny novinára a experta Reportérov bez hraníc

Istanbulský súd dnes oslobodil novinára a experta medzinárodnej novinárskej organizácie Reportéri bez hraníc (RSF) Erola Önderoglua obžaloby z teroristickej propagandy.

AFP: Pigasse a Křetínský chcú posilniť svoje pozície v Le Monde

9. AFP: Pigasse a Křetínský chcú posilniť svoje pozície v Le Monde

Francouzský bankéř Matthieu Pigasse a český miliardář Daniel Křetínský exkluzivně jednají o odkoupení podílů španělské mediální skupiny Prisa ve společnosti Le Monde Libre. Ta kontroluje skupinu Le Monde, jenž vydává stejnojmenný deník.

10. O2 Dobrá vec pozná svojich víťazov O2 Športovej akadémie Mateja Tótha. Poteší až 40 škôl po celom Slovensku

Aktuálny ročník O2 Dobrej veci v boji o O2 Športovú akadémiu Mateja Tótha už pozná svojich víťazov. Akadémie, ktorých cieľom je budovať kladný vzťah detí k športu a motivovať ich k nemu cez všeobecnú pohybovú prípravu, získalo pre nadchádzajúci školský rok až 40 základných škôl po celom Slovensku.