Print this page

Druhá séria seriálu Boss prichádza na slovenské obrazovky

Napínavý príbeh starostu Chicaga, ktorému na vrcholu kariéry diagnostikujú degeneratívnu poruchu mozgu, smeruje ku svojmu rozuzleniu. Sledujte zákerné politické intrigy, nezákonné machinácie a napínavé hlasovania, v ktorých ide o všetko. V slovenskej premiére je možné seriál sledovať od 17. apríla každú stredu o 21:00 na FILMBOX Extra 1 a každý štvrtok o 22:35 na FILMBOX HD.

Do rúk charizmatického starostu Toma Kanea sa zbiehajú všetky nitky moci v miliónovom meste. Ak sa o vážnej nemoci dozvedia jeho spolustraníci a verejnosť, jeho tvrdo vybojovaná pozícia sa zrúti a Kane o kreslo príde. Aj keď sa ctižiadostivý politik nehodlá vzdať len tak, postup nemoci zastaviť nejde.

„Čiastočným predobrazom Kanea je Anton Cermak, legendárny starosta Chicaga pôvodom z Kladna," hovorí Łukasz Bułka, riaditeľ marketingu a PR v spoločnosti SPI International. „Neváhal sa postaviť ani samotnému Al Capone a zomrel rukou atentátnika za nevyjasnených okolností."

Prvej série seriálu sa dostalo nadšeného prijatia kritikou aj divákmi. Herec Kelsey Grammer bol v roku 2012 za stvárnenie role starostu ocenený Zlatým Glóbusom. Slovenskí diváci ho môžu poznať napríklad zo seriálov Frasier alebo ako originálny hlas Ľaváka Boba v seriáli Simpsonovci. Prvá séria seriálu Boss si odbila svoju slovenskú premiéru v septembri 2012 na programoch FILMBOX HD a FILMBOX Extra 1.

Nemoc Lewyho teliesok je neurodegeneratívna porucha, ktorá vedie k demencii, podobná Alzheimerovi a Parkinsonovej chorobe. Pre priebeh choroby sú charakteristické výkyvy nálad, ústup kognitívnych schopností a taktiež halucinácie.

Boss neodchádza bez boja

Druhá séria seriálu Boss prichádza na slovenské obrazovky



Bratislava, 27. marca 2013 – Napínavý príbeh starostu Chicaga, ktorému na vrcholu kariéry diagnostikujú degeneratívnu poruchu mozgu, smeruje ku svojmu rozuzleniu. Sledujte zákerné politické intrigy, nezákonné machinácie a napínavé hlasovania, v ktorých ide o všetko. V slovenskej premiére je možné seriál sledovať od 17. apríla každú stredu o 21:00 na FILMBOX Extra 1 a každý štvrtok o 22:35 na FILMBOX HD.

 

Do rúk charizmatického starostu Toma Kanea sa zbiehajú všetky nitky moci v miliónovom meste. Ak sa o vážnej nemoci dozvedia jeho spolustraníci a verejnosť, jeho tvrdo vybojovaná pozícia sa zrúti a Kane o kreslo príde. Aj keď sa ctižiadostivý politik nehodlá vzdať len tak, postup nemoci zastaviť nejde.

 

„Čiastočným predobrazom Kanea je Anton Cermak, legendárny starosta Chicaga pôvodom z Kladna,“ hovorí Łukasz Bułka, riaditeľ marketingu a PR v spoločnosti SPI International. „Neváhal sa postaviť ani samotnému Al Capone a zomrel rukou atentátnika za nevyjasnených okolností.

 

Prvej série seriálu sa dostalo nadšeného prijatia kritikou aj divákmi. Herec Kelsey Grammer bol v roku 2012 za stvárnenie role starostu ocenený Zlatým Glóbusom. Slovenskí diváci ho môžu poznať napríklad zo seriálov Frasier alebo ako originálny hlas Ľaváka Boba v seriáli Simpsonovci. Prvá séria seriálu Boss si odbila svoju slovenskú premiéru v septembri 2012 na programoch FILMBOX HD a FILMBOX Extra 1.

 

Nemoc Lewyho teliesok je neurodegeneratívna porucha, ktorá vedie k demencii, podobná Alzheimerovi a Parkinsonovej chorobe. Pre priebeh choroby sú charakteristické výkyvy nálad, ústup kognitívnych schopností a taktiež halucinácie.