Print this page

Dětský televizní kanál Minimax výrazně rozšiřuje svoje pokrytí domácností v Česku a na Slovensku. S platností od 1. května ho operátor Skylink zařazuje do nabídky balíčků Mini, Flexi 7, Multi, Kombi, Multi HD a Komplet. Společnost Chello Central Europe patří do skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.


Bezpečné a zábavné prostředí plné pohádek, příběhů a zvířátek, taková je stanice pro děti Minimax, která je nově začleněna do nabídky základních balíčků Skylinku. Malým divákům ve věku od 3 do 7 let Minimax přináší osvědčené animované i hrané seriály a filmy, které děti pobaví a zároveň poučí o světě kolem nich. Dlouhodobě nejpopulárnější pořady jsou Prasátko Peppa, Barbie, Malý princ, Chuggington nebo Horseland.
„Minimax patří mezi naše nejoblíbenější placené stanice především díky svému unikátnímu profilu, který získává uznání rodičů a srdce dětí. Věřím, že nyní si Minimax oblíbí také zákazníci Skylinku," uvedl za provozovatele stanice Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.
Minimax prošel koncem března letošního roku výraznou vizuální změnou. Televize představila nové 3D logo a prostorově byly rovněž ztvárněny vlastní postavičky Mini, Max, pes Bumbrlíček a kočička Micka, které děti provázejí přestávkami ve vysílání. Stanice provozuje vlastní fanouškovskou stránku www.facebook.com/Minimax.TV.