Premiér Pellegrini dostal facku od ministra obrany

Hnutie OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO) považuje nákup stíhačiek F-16 nominantmi SNS na ministerstve obrany poza chrbát vlády za facku premiérovi Pellegrinimu a ďalší dôkaz svojvôle a zvrátenosti SNS.

 

„Minister Gajdoš už raz oklamal celú vládu na čele s premiérom Ficom, keď na vláde v stredu 17.5.2017 predkladal dokument o tom, ako si ministerstvo do jesene 2017 vyberie jeden z piatich možných spôsobov obstarania vozidiel 8x8, a na druhý deň už podpisoval memorandum s Fínmi o spoločnom postupe. Oproti tomu, čo si dovolili nominanti SNS na čele s Gajdošom teraz, to bolo nič. Teraz dal Gajdoš premiérovi Pellegrinimu poriadnu facku,“ uviedol tieňový minister obrany za hnutie OĽANO Jaroslav Naď, ktorý pokladá podpis kontraktu za približne 2 miliardy eur bez súhlasu vlády za klasickú svojvôľu a zvrátenosť SNS.

„Je to na okamžité odvolanie ministra Gajdoša. Inak by mal odstúpiť Pellegrini, keďže jeho podriadení si z neho zjavne robia fackovacieho panáka,“ dodal Naď s tým, že zvažuje podanie trestného oznámenia za zneužitie právomoci verejného činiteľa.