Veľká májová kampaň UPC: internet s rýchlosťou 150 Mb/s za 5 eur!

06.05.2013 10:45 | Tlačové správy | UPC

UPC predstavuje nové internetové služby za skvelé ceny, triple play balíčky už za 15 € a bonusové zľavy

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, dnes uvádza Veľkú májovú kampaň. V premiére v rámci nej predstavuje internetovú službu UPC Fiber Power 150, ktorá je s rýchlosťou prenosu dát až do 150 Mb/s najrýchlejším internetovým pripojením na Slovensku!

Súčasťou májovej kampane sú taktiež ďalšie nové služby a triple play balíčky za zvýhodnené ceny, ku ktorým každý zákazník získa aj bonusovú zľavu na prvé dva mesiace. Internet s rýchlosťou 50 Mb/s je tak v ponuke za zvýhodnených 11,90 € s tým, že zákazník prvé dva mesiace zaplatí iba 5 € mesačne. Pri všetkých triple play balíčkoch záujemca taktiež získa okrem zvýhodnenej kampaňovej ceny aj bonusovú zľavu, s ktorou prvé dva mesiace zaplatí iba 15 € mesačne.

„Spoločnosť UPC touto kampaňou, ktorá ponúka celý rad ďalších atraktívnych služieb za akciové ceny, pokračuje v napĺňaní svojej vízie sprístupňovať svoje televízne, internetové a telefónne služby jednoducho pre všetkých," povedal Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

NOVÉ INTERNETY ZA SKVELÉ CENY: Súčasťou ponuky od 6. mája sú aj tri nové internetové služby s rýchlosťami 50, 100 a 150 Mb/s za skvelé ceny, pričom uvedená cena mesačných paušálov všetkých služieb je garantovaná a platí na celé dva roky:

- UPC Fiber Power 50 za 11,90 € (50 Mb/s downstream, 5 Mbit/s upstream)

- UPC Fiber Power 100 za 16,90 € (100 Mb/s downstream, 8 Mbit/s upstream) a

- UPC Fiber Power 150 za iba 25,90 € (150 Mb/s downstream, 10 Mbit/s upstream)

Internetová služba UPC Fiber Power týmto opätovne potvrdzuje svoje vedúce postavenie a pozíciu jednej z najobľúbenejších internetových služieb. Vďaka technologickej vyspelosti je internet od UPC synonymom superrýchleho, neobmedzeného a stabilného pripojenia za výhodnú cenu, ktoré je šité na mieru pre všetky skupiny užívateľov.

TRIPLE PLAY BALÍČKY ZA IBA 19,90 €: Spoločnosť UPC uvádza taktiež nové triple play balíčky, ktoré ponúkajú svet zábavy, informácií a komunikácie za ešte výhodnejšie ceny. Za mesačný paušál 19,90 € záujemcovia získajú triple play balíček s televíznou službou Digital Entry (obsahuje 25 televíznych staníc), internet UPC Fiber Power 50 a pevnú telefónnu linku UPC Telefón Basic. Za cenu 27,90 € zákazník získa triple play balíček s televíznou službou Digital Basic s takmer stovkou televíznych programov, internet UPC Fiber Power 100 a UPC Telefón Basic. Pri každom triple play balíčku zákazník získava bonusovú zľavu, vďaka ktorej prvé dva mesiace zaplatí iba 15 € mesačne. A do tretice, ďalší bonus: k triple play balíčku zákazník získa aj káblovú televíziu na všetky televízory v domácnosti.

ROVNAKÁ CENA AJ PO SKONČENÍ VIAZANOSTI: Ďalšou výhodou májovej kampane je, že všetky kampaňové ceny – ako pre služby internetu, tak pre triple play balíčky, budú účtované aj po skončení viazanosti služby. To znamená, že zákazník sa po uplynutí 24 mesačnej viazanosti nemusí obávať nepríjemného prekvapenia v podobe faktúry s tarifnou cenou. Naďalej môže využívať služby za zvýhodnenú kampaňovú cenu.

Bill Gates nepovedal, že vakcína COVID-19 môže zabiť takmer milión ľudí

Jedným z hlavných terčov koronovírusových hoaxov je americký miliardár Bill Gates, ktorý sa rozhodol investovať milióny do boja s pandémiou.

Na trh prichádza nová služba HBO Max

Na rastúci trh sa streamovacími službami prichádza nový hráč - spoločnosť HBO Max. Od stredy ponúkne mediálny obsah firmy WarnerMedia, rovnako ako vlastné nové programy, ale aj staršie obľúbené seriály, napríklad South Park alebo Priatelia.

Ako stíhali najhľadanejšieho zločinca na svete

Dvaja agenti pridelení ku kolumbijsko-americkému pátraciemu oddielu Bloque de Búsqueda, ktorý mal za úlohu skoncovať s Escobarovou hrôzovládou.Steve Murphy a Javier F. Pena.

Facebook: Do desiatich rokov môže polovica zamestnancov pracovať doma

Americká internetová spoločnosť Facebook plánuje vplyvom pandémie viac využívať prácu z domova.

Za letáky velebiace smrť vojakov uložil súd polročnú podmienku

Jiřímu Kopřivovi, ktorý v centre Prahy vylepil letáky oslavujúce smrť českých vojakov v Afganistane, uložil dnes súd polročný podmienečný trest za schvaľovanie trestného činu a za podnecovanie. Verdikt nie je právoplatný, prokurátor sa obratom odvolal. Pre muža žiadal päťročné väzenie za podporu a propagáciu terorizmu. Kopřiva uviedol, že je zásadným odporcom násilia a že jeho cieľom bolo vyjadriť nesúhlas s vojenským konfliktom v Afganistane, nie podporovať terorizmus.

Festival Atmosféra bude - ale až v roku 2021. Čo so zakúpenou vstupenkou?

Organizátori sa rozhodli presunúť deviaty ročník festivalu na leto 2021.

Deti zabitého novinára odpustili otcovým vrahom

Deti saudskoarabského novinára Džamala Chášukdžího zavraždeného v roku 2018 dnes oznámili, že otcovým vrahom odpustili. Novinár, ktorý kritizoval saudskoarabských predstaviteľov, bol zabitý na saudskoarabskom konzuláte v Istanbule a jeho telo sa nenašlo.

Cenzúra v Poľsku: Populárnu pieseň o známom politikovi stiahli z vysielania (VIDEO)

Pesnička populárneho poľského speváka o privilégiách šéfa vládnej strany Jaroslawa Kaczyńského sa dostala až na vrchol hitparády populárnej stanice verejnoprávneho poľského rozhlasu Trojka, ale potom náhle zmizla. Rozhlas obviňujú z cenzúry, hrozia odchody novinárov aj bojkot časti umelcov. Pesnička sa stala hitom, na internete má seďem miliónov zhliadnutí.

Novým hovorcom SaS je bývalý redaktor Parlamentných listov

Strana Sloboda a solidarita má nového hovorcu.

Výzva osobností parlamentu a vláde: Nedopustíme okliešťovanie ľudských práv a základných demokratických hodnôt

Mnohí verejní činitelia a činiteľky už roky dávajú najavo, že ľudské práva ani svoje zodpovednosti v tejto oblasti neberú vážne. Nedávno väčšina poslancov a poslankýň NR SR s jasne prejaveným dešpektom k ľudským právam odmietla zobrať na vedomie správu verejnej ochrankyne práv, v ktorej informovala o nedostatkoch a potrebe ich nápravy. Hoci „nezobratie na vedomie“ nemá zásadnejšiu právnu relevanciu, odhaľuje podstatnú skutočnosť: porušovanie ústavou garantovaných práv a slobôd pre väčšinu poslancov a poslankýň nič neznamená.