Veľká májová kampaň UPC: internet s rýchlosťou 150 Mb/s za 5 eur!

06.05.2013 10:45 | Tlačové správy | UPC

UPC predstavuje nové internetové služby za skvelé ceny, triple play balíčky už za 15 € a bonusové zľavy

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, dnes uvádza Veľkú májovú kampaň. V premiére v rámci nej predstavuje internetovú službu UPC Fiber Power 150, ktorá je s rýchlosťou prenosu dát až do 150 Mb/s najrýchlejším internetovým pripojením na Slovensku!

Súčasťou májovej kampane sú taktiež ďalšie nové služby a triple play balíčky za zvýhodnené ceny, ku ktorým každý zákazník získa aj bonusovú zľavu na prvé dva mesiace. Internet s rýchlosťou 50 Mb/s je tak v ponuke za zvýhodnených 11,90 € s tým, že zákazník prvé dva mesiace zaplatí iba 5 € mesačne. Pri všetkých triple play balíčkoch záujemca taktiež získa okrem zvýhodnenej kampaňovej ceny aj bonusovú zľavu, s ktorou prvé dva mesiace zaplatí iba 15 € mesačne.

„Spoločnosť UPC touto kampaňou, ktorá ponúka celý rad ďalších atraktívnych služieb za akciové ceny, pokračuje v napĺňaní svojej vízie sprístupňovať svoje televízne, internetové a telefónne služby jednoducho pre všetkých," povedal Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

NOVÉ INTERNETY ZA SKVELÉ CENY: Súčasťou ponuky od 6. mája sú aj tri nové internetové služby s rýchlosťami 50, 100 a 150 Mb/s za skvelé ceny, pričom uvedená cena mesačných paušálov všetkých služieb je garantovaná a platí na celé dva roky:

- UPC Fiber Power 50 za 11,90 € (50 Mb/s downstream, 5 Mbit/s upstream)

- UPC Fiber Power 100 za 16,90 € (100 Mb/s downstream, 8 Mbit/s upstream) a

- UPC Fiber Power 150 za iba 25,90 € (150 Mb/s downstream, 10 Mbit/s upstream)

Internetová služba UPC Fiber Power týmto opätovne potvrdzuje svoje vedúce postavenie a pozíciu jednej z najobľúbenejších internetových služieb. Vďaka technologickej vyspelosti je internet od UPC synonymom superrýchleho, neobmedzeného a stabilného pripojenia za výhodnú cenu, ktoré je šité na mieru pre všetky skupiny užívateľov.

TRIPLE PLAY BALÍČKY ZA IBA 19,90 €: Spoločnosť UPC uvádza taktiež nové triple play balíčky, ktoré ponúkajú svet zábavy, informácií a komunikácie za ešte výhodnejšie ceny. Za mesačný paušál 19,90 € záujemcovia získajú triple play balíček s televíznou službou Digital Entry (obsahuje 25 televíznych staníc), internet UPC Fiber Power 50 a pevnú telefónnu linku UPC Telefón Basic. Za cenu 27,90 € zákazník získa triple play balíček s televíznou službou Digital Basic s takmer stovkou televíznych programov, internet UPC Fiber Power 100 a UPC Telefón Basic. Pri každom triple play balíčku zákazník získava bonusovú zľavu, vďaka ktorej prvé dva mesiace zaplatí iba 15 € mesačne. A do tretice, ďalší bonus: k triple play balíčku zákazník získa aj káblovú televíziu na všetky televízory v domácnosti.

ROVNAKÁ CENA AJ PO SKONČENÍ VIAZANOSTI: Ďalšou výhodou májovej kampane je, že všetky kampaňové ceny – ako pre služby internetu, tak pre triple play balíčky, budú účtované aj po skončení viazanosti služby. To znamená, že zákazník sa po uplynutí 24 mesačnej viazanosti nemusí obávať nepríjemného prekvapenia v podobe faktúry s tarifnou cenou. Naďalej môže využívať služby za zvýhodnenú kampaňovú cenu.

Obchodný partner Křetínského vyhovel žiadosti novinárov Le Monde

1. Obchodný partner Křetínského vyhovel žiadosti novinárov Le Monde

Francouzský bankéř Matthieu Pigasse, který spolu s českým podnikatelem Danielem Křetínským drží podíl ve společnosti Le Monde Libre, dnes podepsal upravenou verzi dohody zaručující vliv zaměstnanců, novinářů a čtenářů listu Le Monde na budoucí vlastnickou strukturu.

Krimi o zákulisí polície a mafie

2. Krimi o zákulisí polície a mafie

Novinka Mafiánska poprava vás zavedie do fiktívnej pohraničnej dediny Híd, kde sa odohráva príbeh, ktorý vychádza z reálnych udalostí. Oveľa významnejšie veci s dosahom aj na vyšetrovanie vraždy sa však odohrávajú v hlavnom meste, kde biele goliere rozhodujú o tom, či do správnych kresiel zasadnú správni šéfovia, ktorí pôjdu vrahom po krku. Zatiaľ čo iní sa stretávajú s mafiánmi na pumpách a berú od nich hotovosť.

Economia zriadila radu, ktorá má dozerať na redakčnú nezávislosť

3. Economia zriadila radu, ktorá má dozerať na redakčnú nezávislosť

Vydavatelství Economia zřídilo Radu pro redakční nezávislost. Tento orgán má hájit svobodnou žurnalistiku a čtenářům a veřejnosti zaručovat, že redaktoři Economie svoji práci vykonávají bez jakéhokoliv nevhodného vlivu i zásahů vlastníka společnosti.

Po boku Druckera ide do politiky aj bývalá televízna moderátorka (VIDEO)

4. Po boku Druckera ide do politiky aj bývalá televízna moderátorka (VIDEO)

Exminister zdravotníctva a vnútra dnes oficiálne predstavil tím svojej novej strany Dobrá voľba.

5. Zuzana Piussi: Ako dôverníčka som v súdnej sieni počúvala obvinenia a svedectvá Petra Tótha (VIDEO)

"Názov nového filmu Ukradnutý štát nie je prehnaný,“ hovorí Zuzana Piussi o svojom filme, ktorý sa pripravuje do kín.

Markíza: Haščák vypovedá na NAKA

6. Markíza: Haščák vypovedá na NAKA

Podnikateľ Jaroslav Haščák z Penty prišiel na výsluch do expozitúry Národnej kriminálnej agentúry v Nitre.

Polícia rozbila gang organizujúci podvody pri sledovaní TV

7. Polícia rozbila gang organizujúci podvody pri sledovaní TV

Polícia v niekoľkých európskych krajinách rozbila skupinu, ktorá organizovala podvody pri sledovaní obsahu platených televíznych kanálov.

8. Internet zaplavila nová výzva, pridávajú sa k nej policajti, hasiči, záchranári z celého sveta (FOTO)

Na sociálnych sieťach sa šíri nové šialenstvo, výzva #Tetrischallenge, ku ktorej sa pridávajú policajti, záchranári a ďalšie bezpečnostné zložky, ktoré zverejňujú fotky svojich áut a ich obsahu.

9. Pripravuje sa televízny seriál Pán prsteňov, na Novom Zélande sa už tešia (VIDEO)

Televízny seriál na motívy románu Pán prsteňov britského spisovateľa J.R.R. Tolkiena sa bude natáčať na Novom Zélande, kde vznikla aj rovnomenná úspešná filmová trilógia režiséra Petra Jacksona.

Reportéri bez hraníc žiadajú Zuzanu Čaputovú, aby vetovala tlačový zákon

10. Reportéri bez hraníc žiadajú Zuzanu Čaputovú, aby vetovala tlačový zákon

Reportéri bez hraníc (RSF) zverejnili vyhlásenie, v ktorom naliehajú na slovenskú prezidentku, aby nepodpísala pozmeňujúce a doplňujúce návrhy tlačového zákona, ktoré v utorok prijal parlament, pretože by slovenským politikom poskytli automatické právo na odpoveď v médiách, ak by uvedené správy boli „nepravdivé alebo zavádzajúce“.