Veľká májová kampaň UPC: internet s rýchlosťou 150 Mb/s za 5 eur!

06.05.2013 10:45 | Tlačové správy | UPC

UPC predstavuje nové internetové služby za skvelé ceny, triple play balíčky už za 15 € a bonusové zľavy

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, dnes uvádza Veľkú májovú kampaň. V premiére v rámci nej predstavuje internetovú službu UPC Fiber Power 150, ktorá je s rýchlosťou prenosu dát až do 150 Mb/s najrýchlejším internetovým pripojením na Slovensku!

Súčasťou májovej kampane sú taktiež ďalšie nové služby a triple play balíčky za zvýhodnené ceny, ku ktorým každý zákazník získa aj bonusovú zľavu na prvé dva mesiace. Internet s rýchlosťou 50 Mb/s je tak v ponuke za zvýhodnených 11,90 € s tým, že zákazník prvé dva mesiace zaplatí iba 5 € mesačne. Pri všetkých triple play balíčkoch záujemca taktiež získa okrem zvýhodnenej kampaňovej ceny aj bonusovú zľavu, s ktorou prvé dva mesiace zaplatí iba 15 € mesačne.

„Spoločnosť UPC touto kampaňou, ktorá ponúka celý rad ďalších atraktívnych služieb za akciové ceny, pokračuje v napĺňaní svojej vízie sprístupňovať svoje televízne, internetové a telefónne služby jednoducho pre všetkých," povedal Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

NOVÉ INTERNETY ZA SKVELÉ CENY: Súčasťou ponuky od 6. mája sú aj tri nové internetové služby s rýchlosťami 50, 100 a 150 Mb/s za skvelé ceny, pričom uvedená cena mesačných paušálov všetkých služieb je garantovaná a platí na celé dva roky:

- UPC Fiber Power 50 za 11,90 € (50 Mb/s downstream, 5 Mbit/s upstream)

- UPC Fiber Power 100 za 16,90 € (100 Mb/s downstream, 8 Mbit/s upstream) a

- UPC Fiber Power 150 za iba 25,90 € (150 Mb/s downstream, 10 Mbit/s upstream)

Internetová služba UPC Fiber Power týmto opätovne potvrdzuje svoje vedúce postavenie a pozíciu jednej z najobľúbenejších internetových služieb. Vďaka technologickej vyspelosti je internet od UPC synonymom superrýchleho, neobmedzeného a stabilného pripojenia za výhodnú cenu, ktoré je šité na mieru pre všetky skupiny užívateľov.

TRIPLE PLAY BALÍČKY ZA IBA 19,90 €: Spoločnosť UPC uvádza taktiež nové triple play balíčky, ktoré ponúkajú svet zábavy, informácií a komunikácie za ešte výhodnejšie ceny. Za mesačný paušál 19,90 € záujemcovia získajú triple play balíček s televíznou službou Digital Entry (obsahuje 25 televíznych staníc), internet UPC Fiber Power 50 a pevnú telefónnu linku UPC Telefón Basic. Za cenu 27,90 € zákazník získa triple play balíček s televíznou službou Digital Basic s takmer stovkou televíznych programov, internet UPC Fiber Power 100 a UPC Telefón Basic. Pri každom triple play balíčku zákazník získava bonusovú zľavu, vďaka ktorej prvé dva mesiace zaplatí iba 15 € mesačne. A do tretice, ďalší bonus: k triple play balíčku zákazník získa aj káblovú televíziu na všetky televízory v domácnosti.

ROVNAKÁ CENA AJ PO SKONČENÍ VIAZANOSTI: Ďalšou výhodou májovej kampane je, že všetky kampaňové ceny – ako pre služby internetu, tak pre triple play balíčky, budú účtované aj po skončení viazanosti služby. To znamená, že zákazník sa po uplynutí 24 mesačnej viazanosti nemusí obávať nepríjemného prekvapenia v podobe faktúry s tarifnou cenou. Naďalej môže využívať služby za zvýhodnenú kampaňovú cenu.

V predvolebnom dueli sa proti sebe posadia aj dvaja bratranci (VIDEO)

Televízia TA3 chystá pred parlamentnými voľbami sériu televíznych debát.

Vydavateľstvo Pravdy oznámilo meno šéfredaktora

Pred pol rokom odišla z vedenia Pravdy dlhoročná šéfredaktorka Nora Slišková. Od 1. júla bol poverený vedením Jakub Prokeš.

Je tu rok 2020. Na čo všetko sa môžu tešiť hráči počítačových hier?

Rok 2020 bude veľký. Vývojárske štúdiá už dokončujú práce na viacerých veľkých projektoch, ktoré nepochybne potešia každého, kto má doma PC, Xbox alebo PlayStation. Na množstvo ťahákov sa navyše môžeme tešiť už v prvej polovici roka!

Martin Daňo má na krku ďalšie obvinenie za útoky na novinárku

Kontroverzný youtuber Martin Daňo, tohto času zadržaný vo väzbe, má na krku ďalšie obvinenie.

Haščák poprel, že by vedel o chystanej vražde Kuciaka

Spolumajiteľ finančnej skupiny Penta Jaroslav Haščák dnes na súde odmietol, že by mu Marian Kočner, ktorý čelí obžalobe z objednania vraždy novinára Jána Kuciaka, písal o príprave fyzickej likvidácie niekoho.

Generálny riaditeľ BBC odstúpi z funkcie

Generálny riaditeľ britskej verejnoprávnej televíznej a rozhlasovej spoločnosti BBC Tony Hall dnes oznámil, že tento rok v lete po siedmich rokoch odstúpi z funkcie.

Výtvarník Kalmus jedol počas Haščákovho brífingu banán (VIDEO)

Výtvarníkovi Petrovi Kalmusovi sa počas brífingu šéfa Penty Jaroslava Haščáka podaril neobvyklý performance.

Haščák sa zastal novinárky Ruttkyovej, ktorá si od Kočnera vypýtala na dovolenku (VIDEO)

Dnes na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku pokračovalo pojednávanie v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, na súde vypovedal Norbert Bödör a Jaroslav Haščák, spolumajiteľ Penty.

Chcete zbohatnúť? Musíte si opakovať: Mám na to!

Mnohých z nás v súčasnosti trápi finančná neistota a to bez ohľadu na sumu, aká sa nám mesačne pripisuje na účet. Máme pocit, akoby na nás svet kričal: „Nemáš dosť peňazí.“

Zomrel syn spisovateľa Tolkiena, ktorý sa staral o otcov odkaz

Vo veku 95 rokov zomrel Christopher Tolkien, ktorý sa posledných niekoľko desiatok rokov venoval literárnemu odkazu svojho otca J. R. R. Tolkiena.