Veľká májová kampaň UPC: internet s rýchlosťou 150 Mb/s za 5 eur!

06.05.2013 10:45 | Tlačové správy | UPC

UPC predstavuje nové internetové služby za skvelé ceny, triple play balíčky už za 15 € a bonusové zľavy

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, dnes uvádza Veľkú májovú kampaň. V premiére v rámci nej predstavuje internetovú službu UPC Fiber Power 150, ktorá je s rýchlosťou prenosu dát až do 150 Mb/s najrýchlejším internetovým pripojením na Slovensku!

Súčasťou májovej kampane sú taktiež ďalšie nové služby a triple play balíčky za zvýhodnené ceny, ku ktorým každý zákazník získa aj bonusovú zľavu na prvé dva mesiace. Internet s rýchlosťou 50 Mb/s je tak v ponuke za zvýhodnených 11,90 € s tým, že zákazník prvé dva mesiace zaplatí iba 5 € mesačne. Pri všetkých triple play balíčkoch záujemca taktiež získa okrem zvýhodnenej kampaňovej ceny aj bonusovú zľavu, s ktorou prvé dva mesiace zaplatí iba 15 € mesačne.

„Spoločnosť UPC touto kampaňou, ktorá ponúka celý rad ďalších atraktívnych služieb za akciové ceny, pokračuje v napĺňaní svojej vízie sprístupňovať svoje televízne, internetové a telefónne služby jednoducho pre všetkých," povedal Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

NOVÉ INTERNETY ZA SKVELÉ CENY: Súčasťou ponuky od 6. mája sú aj tri nové internetové služby s rýchlosťami 50, 100 a 150 Mb/s za skvelé ceny, pričom uvedená cena mesačných paušálov všetkých služieb je garantovaná a platí na celé dva roky:

- UPC Fiber Power 50 za 11,90 € (50 Mb/s downstream, 5 Mbit/s upstream)

- UPC Fiber Power 100 za 16,90 € (100 Mb/s downstream, 8 Mbit/s upstream) a

- UPC Fiber Power 150 za iba 25,90 € (150 Mb/s downstream, 10 Mbit/s upstream)

Internetová služba UPC Fiber Power týmto opätovne potvrdzuje svoje vedúce postavenie a pozíciu jednej z najobľúbenejších internetových služieb. Vďaka technologickej vyspelosti je internet od UPC synonymom superrýchleho, neobmedzeného a stabilného pripojenia za výhodnú cenu, ktoré je šité na mieru pre všetky skupiny užívateľov.

TRIPLE PLAY BALÍČKY ZA IBA 19,90 €: Spoločnosť UPC uvádza taktiež nové triple play balíčky, ktoré ponúkajú svet zábavy, informácií a komunikácie za ešte výhodnejšie ceny. Za mesačný paušál 19,90 € záujemcovia získajú triple play balíček s televíznou službou Digital Entry (obsahuje 25 televíznych staníc), internet UPC Fiber Power 50 a pevnú telefónnu linku UPC Telefón Basic. Za cenu 27,90 € zákazník získa triple play balíček s televíznou službou Digital Basic s takmer stovkou televíznych programov, internet UPC Fiber Power 100 a UPC Telefón Basic. Pri každom triple play balíčku zákazník získava bonusovú zľavu, vďaka ktorej prvé dva mesiace zaplatí iba 15 € mesačne. A do tretice, ďalší bonus: k triple play balíčku zákazník získa aj káblovú televíziu na všetky televízory v domácnosti.

ROVNAKÁ CENA AJ PO SKONČENÍ VIAZANOSTI: Ďalšou výhodou májovej kampane je, že všetky kampaňové ceny – ako pre služby internetu, tak pre triple play balíčky, budú účtované aj po skončení viazanosti služby. To znamená, že zákazník sa po uplynutí 24 mesačnej viazanosti nemusí obávať nepríjemného prekvapenia v podobe faktúry s tarifnou cenou. Naďalej môže využívať služby za zvýhodnenú kampaňovú cenu.

365.bank si odnáša Zlatý klinec za svoje „Reklamy z obývačky“ (VIDEO)

Jarná kampaň 365 banky, v ktorej využila nový marketingový prístup, tzv. „crowdvertising“, a vyzvala ľudí, aby jej natočili spoty z pohodlia svojej obývačky, zabodovala.

Spolužitie majority s rómskou menšinou bude v Rádiu Slovensko pravidelnou témou relácie Kontakty

Rádio Slovensko sa od pondelka 21. septembra v publicistickej relácii Kontakty bude v dvojtýždňovej periodicite venovať otázkam života rómskej národnostnej menšiny.

Trump v USA zablokuje TikTok a WeChat

Administratíva prezidenta Donalda Trumpa od nedele v Spojených štátoch zablokuje možnosť sťahovať aplikácie TikTok a WeChat, ktoré sú v čínskom vlastníctve.

Navaľnyj na Instagrame popisuje svoj stav a ako sa našla fľaša, v ktorej mohla byť jeho otrava (FOTO)

Zdravotný stav ruského opozičného politika Alexeja Navaľného sa ďalej zlepšuje, aj keď pomaly. Kritik ruského prezidenta Vladimira Putina o tom dnes sám informoval na sociálnej sieti Instagram, kde tiež zverejnil svoju fotografiu z prechádzky po schodisku.

4 typy dátožrútov a 4 tipy na dokonalý smartfón pre každého z nich

V obchodoch je toľko špičkových smartfónov, ktoré dnes dokážu viac, než akýkoľvek starší notebook! Nie každý však musí vo vrecku nosiť mobil za vyše 1 000 eur. Niekto používa mobil len zriedka, iní sa od neho neodlepí po celý deň.

Celebrity ohlásili pauzu od Instagramu na protest proti Facebooku

Niektoré americké a britské celebrity sa na celý deň odmlčali na platformách prevádzkovaných spoločnosťou Facebook, aby tak upozornili na problémy sociálnych sietí s nenávistnými prejavmi a dezinformáciami.

Poslankyňa Tabak sa síce za kontroverznú fotku ospravedlnila, no šíri ju ďalej (FOTO)

Aj poslankyňa Romana Tabak sa rozhodla pripomenúť deň obetí holokaustu, no dosť nešťastným spôsobom.

ČT se nemusí ospravedlniť Agrofertu za reportáže

Česká televize (ČT) se nemusí omlouvat koncernu Agrofert za to, že ho ve dvou reportážích spojila s odvoláním ředitele příbramského finančního úřadu. Pražský městský soud dnes zamítl žalobu, ve které společnost tvrdila, že reportáže poškodily její pověst.

Úrad verejného zdravotníctva má nového šéfa komunikácie

Úrad verejného zdravotníctva má nového riaditeľa sekcie komunikácie a medzinárodných vzťahov.

Čínska firma zhromažďovala dáta o prominentoch zo západu, dokonca aj o ich deťoch

Čínska firma Zhenhua Data Technology, ktorá sa na svojom už vypnutom webe označovala za pioniera vo využívaní dát pre hybridné vojnu, vplyvných ľudoch zo západu, ktorý z čínskej firmy unikol.