Veľká májová kampaň UPC: internet s rýchlosťou 150 Mb/s za 5 eur!

06.05.2013 10:45 | Tlačové správy | UPC

UPC predstavuje nové internetové služby za skvelé ceny, triple play balíčky už za 15 € a bonusové zľavy

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, dnes uvádza Veľkú májovú kampaň. V premiére v rámci nej predstavuje internetovú službu UPC Fiber Power 150, ktorá je s rýchlosťou prenosu dát až do 150 Mb/s najrýchlejším internetovým pripojením na Slovensku!

Súčasťou májovej kampane sú taktiež ďalšie nové služby a triple play balíčky za zvýhodnené ceny, ku ktorým každý zákazník získa aj bonusovú zľavu na prvé dva mesiace. Internet s rýchlosťou 50 Mb/s je tak v ponuke za zvýhodnených 11,90 € s tým, že zákazník prvé dva mesiace zaplatí iba 5 € mesačne. Pri všetkých triple play balíčkoch záujemca taktiež získa okrem zvýhodnenej kampaňovej ceny aj bonusovú zľavu, s ktorou prvé dva mesiace zaplatí iba 15 € mesačne.

„Spoločnosť UPC touto kampaňou, ktorá ponúka celý rad ďalších atraktívnych služieb za akciové ceny, pokračuje v napĺňaní svojej vízie sprístupňovať svoje televízne, internetové a telefónne služby jednoducho pre všetkých," povedal Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

NOVÉ INTERNETY ZA SKVELÉ CENY: Súčasťou ponuky od 6. mája sú aj tri nové internetové služby s rýchlosťami 50, 100 a 150 Mb/s za skvelé ceny, pričom uvedená cena mesačných paušálov všetkých služieb je garantovaná a platí na celé dva roky:

- UPC Fiber Power 50 za 11,90 € (50 Mb/s downstream, 5 Mbit/s upstream)

- UPC Fiber Power 100 za 16,90 € (100 Mb/s downstream, 8 Mbit/s upstream) a

- UPC Fiber Power 150 za iba 25,90 € (150 Mb/s downstream, 10 Mbit/s upstream)

Internetová služba UPC Fiber Power týmto opätovne potvrdzuje svoje vedúce postavenie a pozíciu jednej z najobľúbenejších internetových služieb. Vďaka technologickej vyspelosti je internet od UPC synonymom superrýchleho, neobmedzeného a stabilného pripojenia za výhodnú cenu, ktoré je šité na mieru pre všetky skupiny užívateľov.

TRIPLE PLAY BALÍČKY ZA IBA 19,90 €: Spoločnosť UPC uvádza taktiež nové triple play balíčky, ktoré ponúkajú svet zábavy, informácií a komunikácie za ešte výhodnejšie ceny. Za mesačný paušál 19,90 € záujemcovia získajú triple play balíček s televíznou službou Digital Entry (obsahuje 25 televíznych staníc), internet UPC Fiber Power 50 a pevnú telefónnu linku UPC Telefón Basic. Za cenu 27,90 € zákazník získa triple play balíček s televíznou službou Digital Basic s takmer stovkou televíznych programov, internet UPC Fiber Power 100 a UPC Telefón Basic. Pri každom triple play balíčku zákazník získava bonusovú zľavu, vďaka ktorej prvé dva mesiace zaplatí iba 15 € mesačne. A do tretice, ďalší bonus: k triple play balíčku zákazník získa aj káblovú televíziu na všetky televízory v domácnosti.

ROVNAKÁ CENA AJ PO SKONČENÍ VIAZANOSTI: Ďalšou výhodou májovej kampane je, že všetky kampaňové ceny – ako pre služby internetu, tak pre triple play balíčky, budú účtované aj po skončení viazanosti služby. To znamená, že zákazník sa po uplynutí 24 mesačnej viazanosti nemusí obávať nepríjemného prekvapenia v podobe faktúry s tarifnou cenou. Naďalej môže využívať služby za zvýhodnenú kampaňovú cenu.

Ako zabezpečiť svoju domácnosť počas dovolenky?

1. Ako zabezpečiť svoju domácnosť počas dovolenky?

Nezáleží na tom, či prázdninové mesiace strávite v Tatrách, pri jadranskom pobreží alebo kdekoľvek inde. Kým budete mimo domu, treba sa postarať o to, aby vaša obývačka zostala bez neželaných návštev.

Čína vedie informačnú vojnu proti hongkonským demonštrantom

2. Čína vedie informačnú vojnu proti hongkonským demonštrantom

Čínske štátne médiá sa stali nástrojom informačnej vojny Pekingu proti demonštrantom, ktorí sa od júna búria proti pomerom v Hongkongu. Obhajujú kroky tamojšej polície a manipulatívnym spravodajstvom zhadzujú účastníkov protestov, z ktorých zosnovania vinia Západ. V čínskom podaní sú aktuálne udalosti dielom malej skupiny násilníkov, ktorá bez podpory ľudu usiluje o nezávislosť Hongkongu a rozvracia Čínu, píše denník The New York Times.

DIGI prináša najlepší svetový program

3. DIGI prináša najlepší svetový program

DIGI SLOVAKIA si so štartom svetových futbalových líg pripravila pre svojich zákazníkov zaujímavú jesennú kampaň. Na štyroch kanáloch DIGI SPORT a novom programe PREMIER SPORT čaká na divákov to najlepšie zo svetového futbalu. Zákazníci si môžu vychutnať až 11 športových HD kanálov a k tomu 54 rodinných programov už v základnom balíku za stále nezmenených 9,60 € mesačne. Jesennú kampaň DIGI spúšťa od 15. augusta 2019.

Facebook nechal prepisovať hlasové správy svojich užívateľov

4. Facebook nechal prepisovať hlasové správy svojich užívateľov

Spoločnosť Facebook platila stovky externých spolupracovníkov, aby pre ňu prepisovali hlasové správy užívateľov jednej z jej aplikácií.

5. Terčom kybernetického útoku sa stali novinári aj aktivisti, ktorí informujú o Rusku

Tri desiatky expertov na Rusko v Európe a USA, medzi nimi pracovníci mimovládnych organizácií, akademici, novinári a politickí aktivisti, sa stali obeťou dômyselného kybernetického útoku, oznámil v sobotu investigatívny server Bellingcat.

Británia zakázala reklamy so stereotypným pohľadom na mužov a ženy (VIDEO)

6. Británia zakázala reklamy so stereotypným pohľadom na mužov a ženy (VIDEO)

V Británii prvýkrát zakázali dve reklamy na základe nového pravidla, ktoré nedovoľuje pri propagácii výrobkov prisudzovať mužom a ženám stereotypné role. Podľa regulačného úradu, ktorý v krajine na reklamy dohliada (ASA), sa nenáležité klišé objavilo v reklame amerického výrobcu potravín Mondelez a automobilky Volkswagen.

7. Bývalý šéfredaktor aj zástupca šéfredaktora Trendu chystajú nový ekonomický projekt

Odídenci z Trendu pripravujú ďalší nový ekonomický projekt.

Relácia Jaromíra Soukupa dostala pokutu za neobjektivitu a nevyváženosť

8. Relácia Jaromíra Soukupa dostala pokutu za neobjektivitu a nevyváženosť

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na svém dnešním zasedání vyměřila pokutu 400.000 korun televizi Barrandov za neobjektivitu a nevyváženost v pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa.

Každý desiaty dôchodca si musí privyrábať

9. Každý desiaty dôchodca si musí privyrábať

Na Slovensku nie je veľa ľudí, ktorí majú dve zamestnania. Pätina pracujúcich, každý desiaty dôchodca a každý ôsmy rodič, starajúci sa o dieťa do troch rokov však v prieskume uviedli, že musia mať ešte jeden džob.

Marta Jandová bude mať vlastnú talk show MARTA (VIDEO)

10. Marta Jandová bude mať vlastnú talk show MARTA (VIDEO)

Speváčka Marta Jandová bude mať vlastnú televíznu talkshow.