Print this page

Vyvoleni sú späť. Šou, ktorá kedysi zmenila slovenský mediálny priestor a z televízie JOJ urobila na jeseň 2005 televízneho lídra, sa vracia na televízne obrazovky v novej podobe.

Vyvolení - Dom snov je licencovaná šou, ktorá vychádza z pôvodného úspešného formátu, súťažiacich však z vily presúva do reálneho domu, ktorý je zároveň hlavnou výhrou pre víťaza. 14 finalistov to však nebude mať jednoduché, svoj "dom snov" si budú musieť svojpomocne zrekonštruovať. Na rozdiel od pôvodných sérií Vyvolených, kde sme sledovali len vzťahy a charaktery súťažiacich, ktorých úlohou bolo prežiť a vydržať, v novej sérii ide o viac. Prácou musia dokázať, že zvládnu aj ťažkú manuálnu aj organizačnú prácu, technické zručnosti, dokážu riadiť, rozhodovať, komunikovať a dokážu do spoločného projektu presadiť svoje videnie a robiť veci tak, aby výsledný stav domu čo najviac uspokojil ich predstavy.
Licencovaný formát v novej podobe uvedie TV JOJ vôbec ako prvá televízia. "Na slovenské obrazovky sme sa rozhodli vrátiť šou, ktorá má svoje meno a ktorá patrila k tomu absolútne najúspešnejšiemu v rámci formátov reality šou. Našim divákom Vyvolených prinesieme v novej podobe, ktorá bude mať premiéru práve na našich obrazovkách", povedal generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský.
V týchto dňoch spustila TV JOJ nábor do novej reality šou. Prihlásiť sa môže každý vo veku nad 18 rokov prostredníctvom internetovej stránky vyvoleni.joj.sk alebo e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo na adrese TV JOJ – Vyvoleni, Brečtanová 1, 831 01 Bratislava. Šou Vyvolení – Dom snov začne divákov na Slovensku zabávať už čoskoro.