Print this page

Ringier Axel Springer hľadá motivovaných jednotlivcov alebo tímy, ktoré sa zapoja do súťaže „Free to play". Prihlásiť sa môžu online od 6. Mája 2013 s jednou alebo viacerými hrami pre operačný systém iOS, ktoré navrhli.

Víťaz získa od spoločnosti Ringier Axel Springer 20 000 eur v hotovosti a reklamný priestor na promovanie hry na Slovensku, v Poľsku, Čechách a Srbsku v celkovej hodnote 500 000 eur. Zároveň mu pripadne 50 % podiel z budúcich výnosov hernej aplikácie.

Záujemcovia sa môžu do súťaže „Free to play" zaregistrovať online na oficiálnej stránke www.ioscompetition.com do 15. septembra 2013. Hra sa musí dať stiahnuť bezodplatne, teda „free to play" a musí byť navrhnutá pre operačný systém iOS. Uzávierka na zaslanie hry je 15. septembra 2013.

Patrick Boos, Chief Digital Officer v Ringier Axel Springer Media AG: „Chceme podnietiť talentovaných a motivovaných vývojárov hlavne v strednej a východnej Európe, aby sa podelili o ich inovatívne nápady. Okrem finančnej ceny pre víťaza poskytneme pre promo aplikácie pozoruhodne veľký reklamný priestor a práve to robí túto súťaž takou zaujímavou."

Porota, zložená z predstaviteľov Ringier Axel Springer zo Slovenska, Čiech, Poľska a Srbska vyhlási víťaza súťaže „Free to Play" 9. novembra 2013.

Podrobné informácie a podmienky súťaže „Free to Play" získate na www.ioscompetition.com.