Print this page

Spevácka legenda, ktorej lesk trvá dodnes, 37-násobný zlatý slávik. Božský Karel Gott a jeho nestarnúce hity potešia divákov televízie DOMA.

Sadnite si do prvého radu a zažite exkluzívny premiérový koncert najpopulárnejšieho speváka Česka a Slovenska! Uvidíte najnáročnejšie a veľkolepé vystúpenie, aké ste doteraz nikdy nevideli. Koncert Karla Gotta 2012 sa začína v sobotu 11. mája 2013 presne o 20:00 v televízii DOMA.

Zaznejú milované nestarnúce hity, ale aj piesne, aké doteraz majster nespieval. Prežijete nezabudnuteľnú atmosféru v spoločnosti toho najlepšieho zo všetkých.

Koncertné turné Karla Gotta po Českej republike, Morave a Slovenku trvalo od októbra do decembra roku 2012. Na jeho koncertoch hosťovali také hviezdy ako Monika Absolonová, Gabriela Gunčíková a Dasha. Na vystúpenia sa prišlo pozrieť až 80 086 divákov.

Zaujímavosťou je, že majster Gott dostal na každom koncerte okolo tridsať kytíc, no získal aj množstvo nečakaných darčekov ako sú boxerské rukavice podpísané samotným Muhammadom Alim, knihu Slávne ženy o mužoch a tiež tango nohavičky, ktoré dostal od mladej blondínky v Olomouci. „Mám pocit, že táto noc bude ešte poriadne dlhá," skonštatoval následne s úsmevom.

A taký vtipný, no najmä nesmierne obľúbený a talentovaný je božský Karel Gott.

PR oddelenie TV Markíza