Print this page

Sestričky naďalej prekonávajú jeden rekord za druhým Foto: Markíza

Včerajšia epizóda úspešného seriálu z nemocničného prostredia sa v strategickej cieľovej skupine 12-54 stala doposiaľ najsledovanejším programom TV Markíza v rámci aktuálnej jesennej televíznej sezóny.

 

Mimoriadne obľúbený seriál z nemocničného prostredia Sestričky na obrazovkách televízie Markíza týždeň čo týždeň prekonáva svoje doterajšie rekordy. Nebolo tomu inak ani v utorok, 29. októbra 2019, keď sa predposledná premiérová epizóda 2. série stala v oboch hlavných cieľových skupinách historicky najsledovanejšou.

V strategickej cieľovej skupine 12-54 sa včerajšie Sestričky stali zatiaľ celkovo najsledovanejším programom TV Markíza v rámci aktuálnej jesennej televíznej sezóny (od septembra 2019), keď dosiahli svoj absolútne rekordný rating 11,3 % a rovnako aj trhový podiel 29,8 %. V čase vysielania zároveň výrazne porazili konkurenčné programy, kriminálny seriál Za sklom zaznamenal na TV Joj v rovnakej cieľovej skupine trhový podiel 18,0 % a dramatický seriál Mediciovci: Vznešený rod na Jednotke RTVS trhový podiel 3,4 %.

Ďalšie zaujímavé príbehy štvorice sympatických zdravotných sestier a ich pacientov si nenechalo ujsť celkovo 565-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, čo je taktiež absolútny rekord v doterajšej histórii seriálu. Výborne sa darilo aj nasledujúcej reality šou Farma, ktorá si v cieľovej skupine 12-54 pripísala rating 7,1 % a trhový podiel 25,5 % .