Print this page

 Po dnešku je zrejmé, že Fico sa vo svojej nenávisti voči mne a Pellegrinimu zacyklil - a bude držať Glváča "najust", "lebo Matovič" a "lebo Pellegrini". Zároveň je jasné, že premiér Pellegrini nemá dosť odvahy a ani sily, aby dokázal mafiánskeho sluhu Glváča upratať z obehu. Preto sme sa rozhodli Pellegrinimu "kamarátsky" pomôcť.

 

Ešte pred odovzdaním podpisov na zvolanie mimoriadnej schôdze na odvolanie Petra Pellegriniho za neschopnosť odstaviť Martina Glváča, oslovíme našich opozičných partnerov s cieľom zozbierať podpisy pod opätovný návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze na odvolanie Martina Glváča.

Samozrejme, robíme to aj vzhľadom na chvíľkové precitnutie svedomia Bélu Bugára, ktorý prisľúbil, že už nebude sabotovať snahu opozície vyčistiť vedenie parlamentu od sluhov mafie. Verím, že predseda strany SMER Robert Fico po tomto kroku pochopí, že držať Glváča vo funkcii napriek vôli vlastných ľudí v strane, strane SMER vôbec neprospieva a škodnú z funkcie ešte pred konaním schôdze z funkcie vyhodí.

Igor Matovič, predseda hnutia OĽANO