Print this page

Predajne O2 ostanú od pondelka zatvorené. K tomuto kroku pristúpilo O2 už pred víkendom, kedy ohlásilo víkendové zatvorenie predajní. Dôvodom ponechania zatvorených predajní je vývoj udalostí a ochrana verejného zdravia v intenciách opatrení, ku ktorým Slovensko v týchto dňoch pristupuje. O opätovnom otvorení predajní bude O2 zákazníkov informovať.

„Bezpečnosť našich zákazníkov a zamestnancov je prvoradá, preto po vývoji udalostí a  ohlásených preventívnych opatreniach, sme sa rozhodli aj naďalej ponechať naše predajne zatvorené. Výnimkou sú len predajne v nákupných centrách Aupark v Bratislave a Košiciach, ktoré vybavia len najnutnejšie požiadavky zákazníkov. Aj tam však O2 pristupuje k zvýšenej ochrane a preventívnym opatreniam ako napríklad kapacita a rozostupy našich zákazníkov v prípade čakania na vybavenie. Aj týmto apelujeme na zákazníkov, aby z dôvodu ochrany vlastného zdravia a zdravia našich zamestnancov rešpektovali pokyny našich kolegov. Situáciu budeme naďalej pozorne sledovať a o ďalších otváracích hodinách budeme zákazníkov informovať aj prostredníctvom nášho webu. Veríme, že tieto mimoriadne opatrenia naši zákazníci pochopia ako náš príspevok k ochrane a zdraviu všetkých zamestnancov a spoluobčanov. K tomuto kroku môžeme pristúpiť aj preto, že drvivú väčšinu najčastejších požiadaviek môžu zákazníci vybaviť prostredníctvom nášho webu alebo aplikácie Moje O2. Zároveň posilňujeme aj kapacity nášho call centra pre prípadné využitie zákazníckej linky, ktorá je už v týchto dňoch až do odvolania bezplatná,“ hovorí Tereza Molnár, šéfka komunikácie O2 Slovakia.

O2 už v uplynulých dňoch zákazníkom rozoslalo formou SMS aj odporúčanie minimalizovať návštevy O2 Predajní a vybavovať si svoje požiadavky z pohodlia domova prostredníctvom aplikácie alebo webového rozhrania Moje O2. Opatrenie sleduje zvýšenie ochrany zdravia zamestnancov a zákazníkov.