Print this page

Prvá katolícka e-kniha prináša osobnú spoveď pápeža Františka

Elektronické vydanie unikátnej knihy o súkromí pápeža Františka, ako aj jej tlačenú podobu, prináša v týchto dňoch na Slovensko Vydavateľstvo Don Bosco (VDB).

Kniha s názvom: „Pápež František – rozhovory s Jorgem Bergogliom", ktorá je od dnešného dňa v predaji, ponúka možnosť bližšie spoznať život vtipného a skromného kňaza, milovníka tanga a vážnej hudby, nadšeného učiteľa, bystrého a obratného človeka, ktorý sa stal hlavou Katolíckej cirkvi.
„Hneď po zvolení Svätého Otca Františka sme získali exkluzívne práva na vydanie tejto knihy. Sme veľmi radi, že slovenskému čitateľovi môžeme priblížiť život nášho Svätého Otca," povedal riaditeľ vydavateľstva Ján Miško. Okrem iného, bude to prvá kniha, ktorú vydavateľstvo Don Bosco vydá aj v elektronickej podobe. „Ak sa nemýlim, elektronickú knihu prinášame ako prvé katolícke vydavateľstvo na Slovensku," povedal Miško.
Knihu prináša na slovenský trh saleziánske Vydavateľstvo Don Bosco, ktoré už pred dvoma rokmi prinieslo podobnú knihu - interview s pápežom Benediktom XVI. s názvom Svetlo sveta. E-knihu alebo jej knižnú podobu si môžete objednať vo Vydavateľstve Don Bosco (viac na stránke www.donbosco.sk), alebo v iných obchodoch a predajniach na Slovensku.
Vydavateľstvo Don Bosco vzniklo v roku 1994 a patrí medzi najväčšie katolícke vydavateľstvá na Slovensku. Publikačnou činnosťou sa zameriava na širšie ľudové vrstvy, mladých ľudí, rodiny, vychovávateľov a kresťanské spoločenstvá. Spolupracuje na rôznych projektoch a vydalo viacero úspešných titulov, napr. obľúbenú edíciu príbehov Bruna Ferrera a edíciu Viera do vrecka.