Print this page

ADELI Medical centre v Piešťanoch ponúka vláde svoje zdravotnícke a ubytovacie pre potreby pandémie Foto: Adeli

ADELI Medical Center v Piešťanoch ponúka Vláde SR a krízovému štábu svoje priestorové a odborné kapacity zdravotníckeho a rehabilitačného centra pre prípadné využitie na starostlivosť pre pacientov, ľudí v karanténe alebo pre zdravotníkov, či ďalších ľudí v súvislosti s kulmináciou pandémiu vírusu COVID-19. Uvoľnené kapacity sú k dispozícii okamžite.

 

ADELI Medical Centre je špecializované zdravotnícke zariadenie, ktoré poskytuje zdravotnú starostlivosť a rehabilitáciu pacientom s neurologickými poruchami pohybu z celého sveta. Kvôli opatreniam súvisiacimi s vírusom COVID-19 sa uvoľnili kapacity centra a odborného zdravotníckeho personálu, ktoré Adeli ponúka pre potreby Ministerstva zdravotníctva SR, Ústredného krízového štábu a Úradu verejného zdravotníctva SR pre zvládnutie situácie pri karanténnych či iných opatreniach.

K dispozícii je tak okamžite ubytovanie o kapacite 250 stálych lôžok v 128 samostatných izbách s príslušenstvom, kapacita jedálne pre 190 ľudí a podľa možností i tím zdravotníckych pracovníkov.