Print this page

SND opäť otvára svoje brány, prinášame podrobnosti Foto: SND

Po týždňoch bez vzácneho priameho kontaktu s divákmi Slovenské národné divadlo opäť otvára svoje brány.

 

Napriek tomu, že pôvodne bolo ohlásené ukončenie sezóny, v SND urobili všetko pre to, aby ešte do divadelných prázdnin pripravili niekoľko zaujímavých a príťažlivých titulov pre divákov.

Na budúci týždeň – vo štvrtok 18. júna a v piatok 19. júna uvedie Činohra SND bláznivú, obľúbenú komédiu Tak sa na mňa prilepila. V stredu 24. júna bude na programe bizarný životný príbeh o najhoršej speváčke na svete s titulom Je úžasná!, na ktorom sa diváci skvelo zabávajú a v piatok 26. júna to bude čierna komédia na motívy poviedok Roalda Dahla Apartmán v hoteli Bristol.

Opera SND pripravila na záver divadelnej sezóny, na sobotu 27. júna v historickej budove SND, koncert pod titulom Opäť spolu!. Zaznejú piesne ruských, českých a slovenských skladateľov – Čajkovského, Rachmaninova, Musorgského, Dvořáka, Smetanu, Suchoňa a Schneidera-Trnavského. Predstavia sa poprední operní sólisti Jolana Fogašová, Terézia Kružliaková, Adriana Kučerová, Michal Lehotský, Peter Mikuláš, Sergej Tolstov s klavírnym sprievodom Branka Ladiča a Jozefa Katráka.

Dôležitá informácia pre divákov: Vstupenky budú v predaji len on-line. Tých divákov, ktorí namiesto vrátenia vstupného za zrušené predstavenia požiadali o voucher alebo majú k dispozícii darčekovú poukážku, prosí SND napísať na e-mailovú adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
SND si dovoľuje upozorniť, že tento mailový kontakt slúži výlučne pre majiteľov voucheru, darčekových poukazov a pre objednávky imobilným návštevníkom.

SND súčasne informuje ctených divákov, že na tieto mimoriadne predstavenia nie je možné uplatniť si žiadne zľavy, tak ako je uvedené vo VOP 2019/2020.