Lidl prináša čarovné figúrky zo svetu Harryho Pottera, hrnčeky aj paličku. Pozrite sa, ako ich môžte získať (VIDEO) Zdroj. Lidl

11.09.2020 09:52 | Tlačové správy | TS Lidl

Skvelá správa pre všetkých fanúšikov Harryho Pottera a jeho príbehov. Od teraz ho môžte nájsť v Lidli, aj s jeho vernými kamarátmi, učiteľmi, ale tiež nepriateľmi v sete 25 figúrok na ceruzky s obľúbenými postavičkami a celým čarosvetom.

Nazbieraj všetkých 25 Potteroviek, figúriek na ceruzky s tvojimi obľúbenými postavičkami z Harryho Pottera! Nájdi 5 Potteroviek so zvláštnymi efektami – 3 sú transparentné a 2 žiaria v tme.

1 balíček s figúrkou na ceruzku Potterovkou získaš zadarmo za každých 20 € nákupu. Balíček s Potterovkou si môžeš kúpiť aj za plnú maloobchodnú cenu 0,49 €. Súčasťou každého balíčka je jedna nálepka. Nazbieraj 5 nálepiek a získaj Harry Potter hrnček za zvýhodnenú cenu.

Ulož si Potterovky do zberateľského boxu, ktorého súčasťou je svietiaca kúzelná palička!

Lumos! Svetlo z vašej kúzelnej paličky žiari z oboch koncov a jej súčasťou sú 4 vymeniteľné sklíčka, vďaka ktorým si môžeš v tmavej miestnosti premietať na stenu či strop erby Rokfortu.

Vyber si zo 6 hrnčekov s rôznymi špeciálnymi efektmi. Nazbieraj ich všetky a precvičuj si zaklínadlá, ktoré nájdeš na spodku každého z nich!

PRAVIDLÁ

Za každých 20 € nákupu v akejkoľvek predajni Lidl na Slovensku získaš od 31. augusta do vypredania zásob pri pokladnici 1 balíček s figúrkou na ceruzku Potterovkou zo ságy Harry Potter. Získaj ich všetky, ulož si ich do zberateľského boxu, dostupného za super cenu 2.99 €, a vyskladaj si svoj Čaroset. Vo vnútri boxu nájdeš aj svietiacu kúzelnú paličku so sklíčkami premietajúcimi 4 erby Rokfortu.
Chýba ti nejaká z Potteroviek? Žiadny problém! Balíček s Potterovkou si môžeš aj kúpiť za plnú cenu 0.49 €.

Súčasťou každého balíčka je aj jedna nálepka. Nazbieraj 5 nálepiek, nalep ich na kartičku, ktorú dostaneš pri pokladnici a získaj Harry Potter hrnček za špeciálnu cenu. Hrnčeky sú dostupné aj bez nálepiek za plnú maloobchodnú cenu. Nenechaj si ich ujsť!

Boris Kollár: Haščák mi dal veľmi peknú prednášku (VIDEO)

Predseda Sme rodina Boris Kollár dnes zvolal tlačovú besedu, kde sa vyjadroval k piatkovému stretnutiu so spolumajiteľom Penty Jaroslavom Haščákom.

Televízne ceny Emmy sú rozdané. Medzi víťazmi je Watchmen či Succession (VIDEO)

Tohtoročný 72. ročník amerických televíznych cien Emmy, ktorý sa kvôli pandémiu COVID-19 uskutočnil bez osobnej účasti divákov aj bez červeného koberca, ovládol americký seriál Watchmen (Strážcovia) s 11 výhrami, vrátane ceny za najlepšiu minisériu.

Zomrel autor knižnej predlohy Forresta Gumpa, bol aj novinárom (FOTO)

Vo veku 77 rokov zomrel americký spisovateľ Winston Groom, autor knižnej predlohy oceňovaného filmu Forrest Gump.

365.bank si odnáša Zlatý klinec za svoje „Reklamy z obývačky“ (VIDEO)

Jarná kampaň 365 banky, v ktorej využila nový marketingový prístup, tzv. „crowdvertising“, a vyzvala ľudí, aby jej natočili spoty z pohodlia svojej obývačky, zabodovala.

Spolužitie majority s rómskou menšinou bude v Rádiu Slovensko pravidelnou témou relácie Kontakty

Rádio Slovensko sa od pondelka 21. septembra v publicistickej relácii Kontakty bude v dvojtýždňovej periodicite venovať otázkam života rómskej národnostnej menšiny.

Trump v USA zablokuje TikTok a WeChat

Administratíva prezidenta Donalda Trumpa od nedele v Spojených štátoch zablokuje možnosť sťahovať aplikácie TikTok a WeChat, ktoré sú v čínskom vlastníctve.

Navaľnyj na Instagrame popisuje svoj stav a ako sa našla fľaša, v ktorej mohla byť jeho otrava (FOTO)

Zdravotný stav ruského opozičného politika Alexeja Navaľného sa ďalej zlepšuje, aj keď pomaly. Kritik ruského prezidenta Vladimira Putina o tom dnes sám informoval na sociálnej sieti Instagram, kde tiež zverejnil svoju fotografiu z prechádzky po schodisku.

4 typy dátožrútov a 4 tipy na dokonalý smartfón pre každého z nich

V obchodoch je toľko špičkových smartfónov, ktoré dnes dokážu viac, než akýkoľvek starší notebook! Nie každý však musí vo vrecku nosiť mobil za vyše 1 000 eur. Niekto používa mobil len zriedka, iní sa od neho neodlepí po celý deň.

Celebrity ohlásili pauzu od Instagramu na protest proti Facebooku

Niektoré americké a britské celebrity sa na celý deň odmlčali na platformách prevádzkovaných spoločnosťou Facebook, aby tak upozornili na problémy sociálnych sietí s nenávistnými prejavmi a dezinformáciami.

Poslankyňa Tabak sa síce za kontroverznú fotku ospravedlnila, no šíri ju ďalej (FOTO)

Aj poslankyňa Romana Tabak sa rozhodla pripomenúť deň obetí holokaustu, no dosť nešťastným spôsobom.