Lidl prináša čarovné figúrky zo sveta Harryho Pottera, hrnčeky aj paličku. Pozrite sa, ako ich môžte získať (VIDEO) Zdroj. Lidl

30.09.2020 18:40 | Tlačové správy | TS Lidl

Skvelá správa pre všetkých fanúšikov Harryho Pottera a jeho príbehov. Od teraz ho môžte nájsť v Lidli, aj s jeho vernými kamarátmi, učiteľmi, ale tiež nepriateľmi v sete 25 figúrok na ceruzky s obľúbenými postavičkami a celým čarosvetom.

Nazbieraj všetkých 25 Potteroviek, figúriek na ceruzky s tvojimi obľúbenými postavičkami z Harryho Pottera! Nájdi 5 Potteroviek so zvláštnymi efektami – 3 sú transparentné a 2 žiaria v tme.

1 balíček s figúrkou na ceruzku Potterovkou získaš zadarmo za každých 20 € nákupu. Balíček s Potterovkou si môžeš kúpiť aj za plnú maloobchodnú cenu 0,49 €. Súčasťou každého balíčka je jedna nálepka. Nazbieraj 5 nálepiek a získaj Harry Potter hrnček za zvýhodnenú cenu.

Ulož si Potterovky do zberateľského boxu, ktorého súčasťou je svietiaca kúzelná palička!

Lumos! Svetlo z vašej kúzelnej paličky žiari z oboch koncov a jej súčasťou sú 4 vymeniteľné sklíčka, vďaka ktorým si môžeš v tmavej miestnosti premietať na stenu či strop erby Rokfortu.

Vyber si zo 6 hrnčekov s rôznymi špeciálnymi efektmi. Nazbieraj ich všetky a precvičuj si zaklínadlá, ktoré nájdeš na spodku každého z nich!

PRAVIDLÁ

Za každých 20 € nákupu v akejkoľvek predajni Lidl na Slovensku získaš od 31. augusta do vypredania zásob pri pokladnici 1 balíček s figúrkou na ceruzku Potterovkou zo ságy Harry Potter. Získaj ich všetky, ulož si ich do zberateľského boxu, dostupného za super cenu 2.99 €, a vyskladaj si svoj Čaroset. Vo vnútri boxu nájdeš aj svietiacu kúzelnú paličku so sklíčkami premietajúcimi 4 erby Rokfortu.
Chýba ti nejaká z Potteroviek? Žiadny problém! Balíček s Potterovkou si môžeš aj kúpiť za plnú cenu 0.49 €.

Súčasťou každého balíčka je aj jedna nálepka. Nazbieraj 5 nálepiek, nalep ich na kartičku, ktorú dostaneš pri pokladnici a získaj Harry Potter hrnček za špeciálnu cenu. Hrnčeky sú dostupné aj bez nálepiek za plnú maloobchodnú cenu. Nenechaj si ich ujsť!

Rezník predal penzión TASR obvinenému z kauzy Dobytkár, podľa OĽaNO pod cenu

Verejnoprávna tlačová agentúra pod vedením Jaroslava Rezníka predala v roku 2016 účelové zariadenie vo Vysokých Tatrách.

Facebook spúšťa zoznamku, dostupná bude aj na Slovensku (VIDEO)

Spoločnosť Facebook spúšťa svoju už skôr avizovanú zoznamovaciu službu Facebook Dating.

Reportéri majú novú dvojicu moderátorov (VIDEO)

V stredu sme na Omediach.com informovali, že moderátorka RTVS Lucia Virostková sa rozhodla vzdať sa postu moderátorky relácie Reportéri.

Zuzana Čaputová: Žiadam zodpovedných o jasnú komunikáciu

Prezidentka SR Zuzana Čaputová dnes zverejnila na facebooku reakciu na aktuálnu situáciu a kde  upozorňuje, že v tejto napätej dobe potrebujeme všetci racionálne, zdôvodnené, vecné a predvídateľné kroky. Chce preto požiadať zodpovedných o jasnú komunikáciu, čo a kedy plánujú a za akých podmienok:

Kampaň nebuď pirát so Sajfom sa dostala medzi najlepšie kampane sveta (VIDEO)

Včera sa uskutočnilo udeľovanie cien Global SABRE Awards. Sošku získala aj kampaň zo Slovenska.

Moderátorka Reportérov odstúpila - v reakcii na stopku reportáže a zosadenie šéfky

Moderátorka RTVS Lucia Virostková sa rozhodla vzdať sa postu moderátorky relácie Reportéri.

Poznáme najlepšie slovenské pivá roka 2020 (ZOZNAM)

Výsledky 14. ročníka anonymnej degustačnej súťaže Slovenskej pivnej korunky sú známe.

Trump predčasne ukončil rozhovor, moderátorke sa vyhráža odvetou (VIDEO)

Kvôli nespokojnosti s moderátorkou ukončil americký prezident Donald Trump v utorok večer miestneho času predčasne rozhovor v televízii CBS. Následne pohrozil jeho predčasným zverejnením a novinárke obľúbeného programu sľúbil odvetu.

Regulácia umelej inteligencie: Parlament pripravuje prvé pravidlá na úrovni EÚ

Poslanci EP v utorok predložili návrh na reguláciu umelej inteligencie v EÚ, ktorého cieľom je podporiť inovácie, etické normy a dôveru v technológie.

Novinárske organizácie napísali novému majiteľovi Markízy otvorený list

Niekoľko novinárskych organizácií, medzi nimi Medzinárodný tlačový inštitút (IPI) alebo Reportéri bez hraníc (RSF), sa obrátilo na Petra Kellnera, aby sa verejne zaviazal dodržiavať slobodu slova a redakčnú nezávislosť bez ohľadu na politické alebo finančné tlaky.