Print this page

Štátneho tajomníka ministerstva pôdohospodárstva Martina Fecka (OĽANO) atakovali s pokusom o úplatok a korupciu.

 

Hnutie OĽANO je autentické protikorupčné hnutie a našou misiou je očistiť Slovensko od korupcie. Martin Fecko úplatok odmietol a plne spolupracuje s políciou. Tej sa rozviazali ruky a ukazuje sa to aj v rezorte pôdohospodárstva.
Predseda poslaneckého klubu OĽANO Michal Šipoš: „Pôdohospodárstvo malo v minulosti povesť skorumpovaného rezortu – zaslúžili sa o to vlády Smeru-SD a SNS. Nie náhodou polícia spustila akciu Dobytkár a ľudia spojení s korupciou sú vo väzbe. Dnes to skúšali aj na nás: zásadný rozdiel však je, že Martin Fecko samozrejme úplatok odmietol a spolupracuje s políciou."

„Hlavným cieľom tejto vlády je ukázať, že naše Slovensko sa dá spravovať čestne a poctivo. Napriek tomu majú niektorí tak zažratú hydru korupcie vo svojom správaní, že si dovolia prísť na naše ministerstvo alebo na organizácie, ktoré pod ministerstvo spadajú a ponúknuť úplatok," uviedol minister pôdohospodárstva Ján Mičovský (OĽANO).

Štátny tajomník ministerstva pôdohospodárstva Martin Fecko (OĽANO): „Ani miliarda nemôže pohnúť so svedomím a toho sa budem držať. Spolupracujem s políciou, aby vyšetrovanie viedlo k zdarnému koncu."

„My robíme politiku čistým spôsobom a toto je naša misia, ktorú dokončíme: nulová tolerancia ku korupcii a úplatkom. Spoločne Slovensko zmeníme k lepšiemu," dodal Michal Šipoš.

O akcii NAKA informovala aj Polícia SR.