Print this page

Stanica PLUS dosahuje počas leta nadpriemernú sledovanosť, včera dokonca dosiahla divácky najsilnejšiu stredu vo svojej histórii.

Rekordnú sledovanosť včera dosiahla stanica PLUS, keď mala najvyšší stredajší celodenný podiel v doterajšej histórii a to 7,2%. S výrazným odstupom tak predstihla verejnoprávnu Jednotku RTVS aj stanicu Doma. PLUSke sa darilo aj v prime time, kde dosiahla podiel 6,8% a rovnako tak bola treťou najsledovanejšou stanicou na trhu.

Najsledovanejšou reláciou na PLUS-ke bol v stredu seriál Kosti, ktorý dosiahol podiely 8,0% a 12,6% a zaradil sa medzi najsledovanejšie nespravodajské programy dňa spomedzi ponuky všetkých televízií. Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu Mafstory, ktorý dosiahol podiely 12,1% a 13,4% a v sledovanosti dokonca atakoval pozíciu dvojky na trhu hneď za ponukou v tej dobe trhového lídra TV JOJ.

PLUS-ke sa darí dlhodobo. Počas leta patria k najsledovanejším reláciám aj pôvodné seriály Kutyil s.r.o. po 17.00 hod. (včera 6,9%) a Profesionáli po 19.00 hod. (včera 5,4%). Veľmi silné je predpoludnie s kultovými animovanými seriálmi Simpsonovci a Futurama, ktoré obsadzujú približne 10% trhu, pričom u mladých mužov do 24 rokov atakujú pozície jednotky na trhu s podielmi okolo 30%.