Print this page

Finále hitparády 2022 hitov na Exprese budú moderovať Kuly a Miša Vrábová

Každým rokom dlhšia a rekordná hitparáda je neodmysliteľnou súčasťou vysielania Rádia Expres už od roku 2014. Tohtoročná štartuje na Exprese v sobotu 22.1. o 5:00 a skončí v piatok 28.1. o 17:00. Finále bude moderovať netradičná dvojica Miša Vrábová a Kuly. Má to svoj dôvod. Minulý ročník vyhral práve Kuly. Na prvom mieste hitparády 2021 hitov bola skupina Desmod a Majself s pesničkou Kométa.

„Veľmi sa teším! Expresácku hitparádu počúvam už od začiatku, moderovať finále bude pre mňa veľká česť. S Mišou bude zábava, verím, že sa veľa nasmejeme a som zvedavý, kto tento rok vyhrá,“ hovorí Kuly.      

Poradie hitparády určujú poslucháči svojimi hlasmi. Za svoje obľúbené hity môžu hlasovať na webe expres.sk už od pondelka 17.1. Každý deň majú k dispozícii 10 hlasov. Za hlasovanie môžu každý deň vyhrať bezdrôtové slúchadlá Anker. Jedného z hlasujúcich poslucháčov na konci hitparády určite poteší hlavná výhra, ktorou je smart televízor LG. 
  
„Jedna hitparáda a v nej iba hity. Najdlhšia rádiová hitparáda bude samozrejme o jednu pieseň dlhšia ako pred rokom. Čaká nás sedem dní a šesť nocí, počas ktorých na Exprese odohráme 2022 pesničiek a ani jedna z nich sa nebude opakovať. Každoročne sme všetci v rádiu veľmi zvedaví, ako poslucháči svoje hlasy rozdelia a vždy nás čakajú mnohé prekvapenia, “ dodáva Andrej Kratochvíl, šéf hudby a šéfproducent rádia Europa 2. 

Víťazi najdlhšej rádiovej hitparády Rádia Expres v predchádzajúcich ročníkoch:

• 2014  Metallica – Nothing Else Matters
• 2015 U2 - One
• 2016 Adele - Hello   
• 2017 Alvaro Soler – Sofia
• 2018 Hej sokoly – IMT Smile a Ondrej Kandráč
• 2019 Lady Gaga – Shallow
• 2020 Queen – Bohemian Rhapsody
• 2021 Desmod a Majself – Kométa

BAUER MEDIA Slovakia zastupuje tri úspešné rádiá – Rádio Expres, Europa 2 a Jemné. Ide o najsilnejšiu mediálnu audio skupinu na slovenskom trhu. Je súčasťou Bauer Media Group, ktorá tvorí obsah a poskytuje služby celosvetovo pre viac ako 200 miliónov čitateľov a poslucháčov. Spoločnosť Bauer, ktorá je rodinnou firmou už po 5 generácií, pôsobí v 14 krajinách a má približne 15 000 zamestnancov.