Print this page

Od 2. septembra 2013 nastala zmena v Oddelení public relations na Útvare marketingu, PR a analýz JOJ GROUP.

Jozef Gogola, ktorý pracoval ako vedúci PR od januára 2010, ukončil svoje pôsobenie na tejto pozícii. S otázkami o programe a o projektoch televízií JOJ GROUP sa môžete obrátiť na PR manažérov Luciu Kulihovú (tel. 0917 433 547, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.), Katarínu Noskovú (0915 571 133, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.) a Michala Pilipa (0911 226 772, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.).

Vo veciach korporátneho PR môžete kontaktovať priamo riaditeľku marketingu, PR a analýz JOJ Group Ivanu Semjanovú (Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.).

Jozef Gogola začal od začiatku septembra zastávať pozíciu programového manažéra pre stanice PLUS a WAU TV na programovom úseku JOJ GROUP.