Print this page

Najnavštevovanejší gastronomický portál na Slovensku Obedovat.sk prichádza začiatkom septembra 2013 s veľkou redizajnovou zmenou, ktorá upúta na prvý pohľad. Okrem nového vzhľadu pripravil portál pre návštevníkov i klientov niekoľko nových možností a funkcií vo vyhľadávaní denného menu a reštaurácií.

 

 

„Portál má byť čo najintuitívnejší pre našich návštevníkov a klientov. Preto sme vo všetkých fázach vývoja nového dizajnu zohľadňovali ich požiadavky a zapájali ich do testovania," uviedla Simona Cagalincová z portálu www.obedovat.sk Stránka poskytuje už takmer 10 rokov informácie o dennej ponuke jedál a gastronomických zariadeniach v rôznych regiónoch Slovenska. Prehľadnejší vzhľad, konkrétnejšie vyhľadávanie, kategorizovanie reštaurácií a nový priestor na informácie sú len zlomok z toho, čo tento vylepšený dizajn ponúka.

Okrem nového dizajnu a štruktúry informácií prináša portál Obedovat.sk aj ďalšie novinky.

Čo je nové pre užívateľov?
Doteraz si návštevníci portálu mohli vyhľadať svoju reštauráciu iba podľa názvu alebo mesta, v ktorom sa prevádzka nachádza. Nové Obedovat.sk prináša oveľa viac možností vyhľadávania a tak lepšie reflektuje individuálne potreby používateľa.

Výber reštaurácie podľa aktuálnej polohy
Novinkou je možnosť vyhľadať reštauráciu s denným menu cez funkciu „V mojom okolí". Obedovat.sk prostredníctvom GPS lokalizácie vygeneruje prevádzky s denným menu, ktoré sa nachádzajú najbližšie k používateľovi. „Novinkami, ktoré prináša redizajnová verzia portálu, ešte nekončíme a pripravujeme usporiadanie a filtrovanie reštaurácií podľa hodnotení užívateľov," dopĺňa Simona Cagalincová.

Ďalšou očakávanou zmenou je možnosť pridať si reštaurácie medzi „Moje obľúbené". Užívateľ už nebude strácať čas s vyhľadávaním denného menu, ale vyberie si presne to čo má rád. „V prípade, ak sa považujete za trošku náročnejšieho klienta, určite vyskúšajte katalóg reštaurácií. Nájsť reštauráciu s klimatizáciou, detským kútikom, či privátnym salónikom už nebude žiadny problém. Je len na vás aké možnosti a preferencie uprednostníte," zdôrazňuje Simona Cagalincová.

V rámci rozšírených možností vyhľadávania si môžu ľudia na stránke nájsť konkrétny typ gastronomického zariadenia v danom meste. „Napríklad, ak užívateľ presne vie, na čo má dnes chuť, stačí zadať do vyhľadávania „sushi Košice" a systém hneď nájde konkrétnu reštauráciu, kde túto špecialitu pripravujú. S takýmto vyhľadávaním je spojená aj veľmi praktická možnosť predvolených výsledkov, ktorá po začatí písania automaticky poskytuje možné varianty," vyzdvihuje zmeny Simona Cagalincová.

Aké zmeny sa týkajú klientov portálu?

Priestor na odlíšenie dostali aj reštaurácie!
Klienti Obedovat.sk sa môžu po novom prezentovať formou propagačných článkov a vizitiek, ktoré si môžu cez klientský prístup meniť podľa vlastných predstáv. Prevádzkovatelia reštaurácií tak jednoducho oboznámia potenciálnych zákazníkov o svojej aktuálnej ponuke, novinkách, prípadne zľavách či špeciálnom menu.

„Každá zmena, ktorú prináša portál Obedovat.sk vychádzala z pripomienok a požiadaviek či už klientov alebo jeho používateľov. Stále sa posúvame ďalej a sme hrdí na to, že pomáhame prevádzkovateľom reštaurácií napredovať a návštevníkom portálu získavať aktuálne a užitočné informácie," uzatvára Simona Cagalincová.