Sport2 HD a Sport1 v novej kampani propagujú hokejovú KHL

21.09.2013 19:38 | Tlačové správy | Chello Central Europe

Integrovanú komunikačnú kampaň na podporu sledovanosti priamych prenosov Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na staniciach Sport1 a Sport2 HD v týchto dňoch spustil na Slovensku prevádzkovateľ obidvoch platených televízií, spoločnosť Chello Central Europe. Firma pre ňu využíva pestrý komunikačný mix zahrňujúci internet, rozhlas a tlač.

Zároveň so štartom novej sezóny KHL pripravila spoločnosť Chello Central Europe propagáciu tejto najkvalitnejšej hokejovej súťaže v Európe s desiatkami slovenských hráčov a vlastným tímovým reprezentantom Slovanom Bratislava. Hlavné posolstvo „Sledujte KHL exkluzívne na Sport2 HD a Sport1" zdôrazňuje výhradné vlastníctvo televíznych práv na túto súťaž v Čechách a na Slovensku a ďalej kvalitný divácky zážitok vďaka vysielaniu v natívnom vysokom rozlíšení.

„Cieľovou skupinou sú muži vo veku od 18 do 50 rokov v stredných a veľkých slovenských mestách, ktorí sa zaujímajú o hokej," upresnil Václav Mozer, Senior PR Marketing Manager Chello Central Europe. Časť komunikácie spočíva v partnerskej spolupráci so Slovanom Bratislava, so značkami Sport2 HD a Sport1 sa stretnú návštevníci domácich zápasov klubu v Slovnaft Aréne a ďalej v hlavnom meste na billboardoch pri spoločnej kampani Slovana a obidvoch televízií.

V rámci PR aktivít v športových, spravodajských a lifestylových médiách sa stanice Sport2 HD a Sport1 spolupodieľajú na prebiehajúcich a pripravovaných projektoch Párty u celebrity a KHL pozitív. Cieľom týchto aktivít je zvýšiť záujem verejnosti o sledovanie zápasov najlepšej európskej hokejovej ligy KHL a to prostredníctvom súťažných aplikácií na sociálnej sieti Facebook, do ktorej sa zapojili fanúšikovia ako aj známe slovenské tváre.

Kreatívnu časť kampane pre Chello Central Europe zabezpečila agentúra Packy Advertising; PR komunikáciu s médiami a verejnosťou aj prostredníctvom sociálnych médií zabezpečuje PR.Konektor. Celková hodnota kampane výrazne presahuje sto tisíc EUR.

Platené televízie Sport1 a Sport2 HD vlastnia výhradné televízne práva na najkvalitnejšiu európsku hokejovú súťaž KHL pre územie Českej republiky a Slovenska. Ich prevádzkovateľ Chello Central Europe ďalej produkčne zabezpečuje výrobu priamych prenosov domácich zápasov Slovana Bratislava a Levu Praha v KHL. Obidve stanice môžu prijímať zákazníci s platenou káblovou, satelitnou, či IPTV službou. Medzi najväčších operátorov patrí Skylink, Slovak Telekom, či UPC Broadband.

Skúma mysle psychopatov. A má nový prípad

Neurologička, staršia zvláštna agentka Sayer Altairová, skúma mysle psychopatov. Po strelnom zranení je konečne zase v teréne. Do služby ju povolali, keď agent FBI vo voľnom čase pri prechádzke so psom špeciálne vycvičeným na hľadanie mŕtvol spadol do jaskyne plnej ľudských kostí...

Trump potvrdil, že USA vykonali kybernetický útok proti ruskej dezinformačnej agentúre

Americky prezident Donald Trump prvýkrát potvrdil, že Spojené štáty v roku 2018 vykonali kybernetický útok proti ruskej Agentúre pre výskum internetu (AII).

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.