Sport2 HD a Sport1 v novej kampani propagujú hokejovú KHL

Integrovanú komunikačnú kampaň na podporu sledovanosti priamych prenosov Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na staniciach Sport1 a Sport2 HD v týchto dňoch spustil na Slovensku prevádzkovateľ obidvoch platených televízií, spoločnosť Chello Central Europe. Firma pre ňu využíva pestrý komunikačný mix zahrňujúci internet, rozhlas a tlač.

 

 

Zároveň so štartom novej sezóny KHL pripravila spoločnosť Chello Central Europe propagáciu tejto najkvalitnejšej hokejovej súťaže v Európe s desiatkami slovenských hráčov a vlastným tímovým reprezentantom Slovanom Bratislava. Hlavné posolstvo „Sledujte KHL exkluzívne na Sport2 HD a Sport1" zdôrazňuje výhradné vlastníctvo televíznych práv na túto súťaž v Čechách a na Slovensku a ďalej kvalitný divácky zážitok vďaka vysielaniu v natívnom vysokom rozlíšení.

„Cieľovou skupinou sú muži vo veku od 18 do 50 rokov v stredných a veľkých slovenských mestách, ktorí sa zaujímajú o hokej," upresnil Václav Mozer, Senior PR Marketing Manager Chello Central Europe. Časť komunikácie spočíva v partnerskej spolupráci so Slovanom Bratislava, so značkami Sport2 HD a Sport1 sa stretnú návštevníci domácich zápasov klubu v Slovnaft Aréne a ďalej v hlavnom meste na billboardoch pri spoločnej kampani Slovana a obidvoch televízií.

V rámci PR aktivít v športových, spravodajských a lifestylových médiách sa stanice Sport2 HD a Sport1 spolupodieľajú na prebiehajúcich a pripravovaných projektoch Párty u celebrity a KHL pozitív. Cieľom týchto aktivít je zvýšiť záujem verejnosti o sledovanie zápasov najlepšej európskej hokejovej ligy KHL a to prostredníctvom súťažných aplikácií na sociálnej sieti Facebook, do ktorej sa zapojili fanúšikovia ako aj známe slovenské tváre.

Kreatívnu časť kampane pre Chello Central Europe zabezpečila agentúra Packy Advertising; PR komunikáciu s médiami a verejnosťou aj prostredníctvom sociálnych médií zabezpečuje PR.Konektor. Celková hodnota kampane výrazne presahuje sto tisíc EUR.

Platené televízie Sport1 a Sport2 HD vlastnia výhradné televízne práva na najkvalitnejšiu európsku hokejovú súťaž KHL pre územie Českej republiky a Slovenska. Ich prevádzkovateľ Chello Central Europe ďalej produkčne zabezpečuje výrobu priamych prenosov domácich zápasov Slovana Bratislava a Levu Praha v KHL. Obidve stanice môžu prijímať zákazníci s platenou káblovou, satelitnou, či IPTV službou. Medzi najväčších operátorov patrí Skylink, Slovak Telekom, či UPC Broadband.