Print this page

Stella centrum, ako najstarší odborný dopravný servis na Slovensku, sa za 17-rokov svojho pôsobenia s tak sofistikovane pripravenou antikampaňou ešte nestretol.

 


Preto by sme si dovolili dôrazne upozorniť najmä na to, že Fun rádio a Rádio Anténa Hitrádio, ktorým informácie tiež sprostredkúvame sú v tejto súvislosti spomínané bez akéhokoľvek ich pričinenia, či spoluviny. Mrzí nás, že aj napriek výraznej podpore bezplatnej pomoci motoristom, sa stali jej účastníkmi.
Marketingovo dôsledne pripravenú kampaň by sme azda mohli chápať aj ako pokus rádia Expres zneužiť Stella centrum na nepriamy útok proti silnejúcej mediálnej konkurencii, ktorá mu vďaka kvalitnejšiemu dopravnému spravodajstvu začína „šliapať na päty".
Uvádzané informácie (ktoré boli cielene publikované na verejne prístupných internetových stránkach Expresu, a ktoré k nám boli nahlásené od neregistrovaných informátorov), náš redakčný systém zaradil medzi menej závažné a tie, ktoré nie je potrebné ešte následne geograficky a faktograficky preverovať. Preto sme sa rozhodli inovovať náš systém, ktorý opätovne overuje hlásenia u nás zatiaľ neregistrovaných informátorov tak, aby sme mohli ešte lepšie slúžiť slovenským vodičom.
Chceli by sme zdôrazniť skutočnosť, že pri našej dlhoročnej korektnej komunikácii s políciou, hasičmi, záchranármi, vodičmi a hlavne rozhlasovými stanicami sa spoločne s nimi už roky snažíme iba o udržanie plynulej premávky na preplnených a neraz veľmi nebezpečných slovenských cestách.
Stella centrum sa nechce zaoberať praktikami určenými pre dosiahnutie zvyšovania počúvanosti, ktorá má za cieľ rádiu zabezpečiť čo najväčšiu časť z balíka peňazí určených pre inzerciu. Aj preto Stella centrum nikdy nebude zámerne klamať motoristov a nebude sa snažiť o vykonštruované očierňovanie ostatných dopravných servisov, ktorým by mohlo iba viac komplikovať zložitú dopravnú situáciu na Slovensku.
Mgr. Viliam Brtáň, riaditeľ Stella centra dopraných informácií