Print this page

Praktický návod na to, ako získať slávu a uznanie. Seriál plný dramatických okamihov a situácií s dôvetkom: sledovanie programu je iba na vlastné nebezpečenstvo!

 Televízni kanál Viasat Explorer uvedie v premiére netradiční seriál Neuveriteľný pán Goodwin, ktorý je plný napínavých, nebezpečných a obdivuhodných kúskov. Hlavnú postavu seriálu uvidíte liezť po budovách v štýle Spidermana a jednoducho predvádzať doslova smrtiace kúsky, pri ktorých bude dávať svoj život napospas v mene zábavy.

Jonathan Goodwin je celkom novým dobrodruhom, ktorý je schopný všetkého - dobrovoľne sa púšťa do tých najextrémnejších situácií, v ktorých často až na poslednú chvíľu utečie smrti. To, čo je pre iných nemožné, je pre Jonathana Goodwina výzvou. Pri predvádzaní kúskoch bude napodobňovať svojich hrdinov z detstva, triky z amerických šou a komixových postáv - to všetko vo vskutku ojedinelom podanie na britských a amerických uliciach. .

Jonathan sa pre svoje nezvyčajné povolanie rozhodol po tom, čo si v siedmich rokoch prečítal knihu o Harry Houdinim, kúzelníkovi a kaskadérovi, ktorého prezývali majster úniku. Od tej doby si vždy všímal a vyberal nemožné a skúšal, čo ešte dokáže - šplhanie po budovách, chytanie letiacich šípov, strieľanie z pušky so zaviazanými očami a mnohé ďalšie kúsky . Veľkú pozornosť venuje Jonathan procese prípravy, technickej dokonalosti a fyzickej príprave, keď sa chystá na náročné výkony, z ktorých mnohé drží svetové prvenstvo.

Varovanie : Rozhodne neskúšajte veci po vzore Mr Goodwina ! Chytanie letiacich šípov počas letu , visenie zo strechy výškových budov s cieľom zistiť koľko prstov vlastne potrebujete k tomu, aby ste sa stále udržali alebo ohňové experimenty by sa Vám nemuseli vyplatiť.

Adrenalínové dobrodružstvo z produkcie BBC začína od stredy 25. septembra o 21:00 v seriáli Neuveriteľný Goodwin na Viasat Explorer!