Print this page

Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA) a agentúra TNS Slovakia (TNS) oznamujú, že uzavreli dohodu o spolupráci pri ďalšom rozvoji a skvalitňovaní údajov monitoringu výdavkov do displejovej online reklamy. Cieľom spolupráce je poskytovať marketérom relevantné, rýchle a detailné informácie o komunikácii a investíciách zadávateľov do displejovej reklamy.

TNS Slovakia produkuje dáta o monitoringu displejovej online reklamy od roku 2010. Vstupom ADMA do celého projektu získa TNS cenné informácie a pohľad na meranie online reklamy zo strany popredných digitálnych marketingových agentúr, ktoré sa špecializujú na poskytovanie komplexných online riešení pre zadávateľov reklamy.

ADMA a TNS vytvoria metodologickú komisiu, ktorá sa bude venovať všetkým aspektom monitoringu výdavkov do online reklamy a zvyšovaniu povedomia o online reklame.

Primárnym zdrojom údajov o displejovej online reklame je panel užívateľov internetu spoločnosti TNS a údaje o displejovej reklame sú klasifikované v súlade s metodikou monitoringu reklamných výdavkov do offline médií. Údaje o displejovej reklame sú produkované a doručované na dennej báze.

O Asociácii digitálnych marketingových agentúr

ADMA je záujmové́ združenie profesionálnych agentúr, ktoré́ pôsobia v oblasti digitálneho marketingu. Jej úlohou je rozvoj digitálneho trhu na Slovensku, vytváranie štandardov pre prácu digitálnych agentúr a ich spoluprácu so zadávateľmi a vzdelávanie verejnosti v oblasti digitálneho marketingu.

ADMA bola založená́ v roku 2011 ôsmimi agentúrami: core4, digita.sk, MUW Digital, paravan interactive, SCR Interactive, TRIAD Advertising, VISIBILITY a ZARAGUZA Digital. V roku 2013 sa k zakladateľom ADMA pridala agentúra RIESENIA.com.

O agentúre TNS Slovakia

Agentúra TNS Slovakia vznikla 1.1.2011 spojením agentúr TNS SK a TNS AISA Slovakia, na Slovensku poskytuje svoje služby od roku 1995. Zamestnáva 80 kvalifikovaných zamestnancov a okolo 150 vyškolených anketárov pre osobné dopytovanie. Je členom európskej asociácie marketingového výskumu ESOMAR a na Slovensku aj členom SAVA (Slovenská asociácia výskumných agentúr), Britskej obchodnej komory a združenia Global Compact. Pre zabezpečenie maximálnej kvality služieb dodržuje pri otázkach a spracovaní údajov pravidlá a princípy týchto organizácií.