Print this page

Tablety sa stali bežnou súčasťou nielen v podnikaní, ale i v bežnom živote. Rádio WOW pripravilo pre svojich klientov nezvyčajnú akciu. Každému z nich dá 7" tablet úplne zadarmo. Žiadna súťaž, ani žrebovanie, jednoducho každému. Jedinou podmienkou je nákup nad 300,-Eur a úhrada faktúry v splatnosti.

„Týmto krokom chceme klientom ukázať, že platenie záväzkov sa vyplatí. Pri obchodných vzťahoch medzi firmami je v dnešnej dobe už viac-menej samozrejmá neskorá úhrada faktúr, pričom však nebýva hlavným problémom nedostatok prostriedkov. Chceme dokázať, že platenie faktúr v splatnosti je skutočne na Slovensku možné," uviedol Martin Jursa, konateľ spoločnosti Rádio WOW s.r.o.. Nato, aby sa im tento cieľ podaril, rozhodli sa klientom ponúknuť motiváciu formou bonusu – tabletu zadarmo. Počet tabletov je však obmedzený.

„Podľa zákona o vysielaní a retransmisii má rádio obmedzený čas vyhradený reklame, a preto musíme akciu limitovať len do vyčerpania vysielacieho času určeného na reklamu," uviedol Patrik Bujna, programový riaditeľ Rádia WOW. Akcia je určená pre všetkých klientov i ,,neklientov" Rádia WOW a trvať bude len v predvianočnom období, resp. od 1.10. do 20.12.2013. Minimálna hranica 300,-Eur je v rozhlasovej reklame pomerne nízka, avšak Rádio WOW je regionálne rádio, ktoré dokázalo konsolidovať svoje náklady tak, aby za túto sumu mohli ponúknuť až 100 reklamných oznamov a k tomu tablet v prípade úhrady v splatnosti.

Rádio WOW vysiela v regióne Horná Nitra. Moderované vysielanie 13 hodín denne má regionálny charakter, čo je zároveň konkurenčná výhoda. Pokrýva územie s 240.000 obyvateľmi a počúvanosť dosahuje 27.500 denných poslucháčov v kategórii „počúval včera" (Zdroj: Mediaresearch). Rádio vzniklo v roku 2007 a súčasná spoločnosť Rádio WOW s.r.o. ho prevádzkuje od roku 2011. Majiteľmi sú v rovnakej miere internetoví podnikatelia Martin Jursa (hromadnymail.sk) a Patrik Bujna (internetoveradio.sk).