Print this page

Pracovný portál Kariéra.sk prešiel výraznými grafickými zmenami, používateľom prináša responzívny dizajn a vynovené užívateľské prostredie. Reaguje tak na požiadavky trhu a aktuálne trendy v tvorbe webových stránok.

Nový vzhľad portálu je moderný, s dôrazom na prehľadnú štruktúru a jednoduchú orientáciu. Úpravou jednotlivých funkcionalít webu vytvára pohodlný priestor pre uchádzačov o zamestnanie a firmy. Prehliadanie stránky je dostupné zo všetkých druhov zariadení (stolový počítač, tablet aj mobilné zariadenia) a pod rôznymi operačnými systémami (Android aj iOS) v rovnakej kvalite.
„Zlepšili sme spôsob selektovania pracovných pozícií prostredníctvom krajov a okresov. Prepracovali sme aj vyhľadávanie, používatelia si môžu na titulnej stránke portálu zvoliť viacero pracovných pozícií a preferovaných lokalít naraz. Okrem toho pribudli aj nové testy pre uchádzačov, rozšírili sme tak ponuku pre firmy v rámci tzv. pretesting-u. Firmy si môžu definovať otestovanie rôznych schopností uchádzačov ako povinnú súčasť životopisu. Kariéra.sk im tak uľahčuje výber správneho kandidáta a zefektívňuje proces výberového konania. Všetky testy sú aj naďalej k dispozícii bezplatne," hovorí Marián Šabo, produktový manažér portálu Kariéra.sk.
Pre firmy pripravil portál aj nový spôsob tvorby firemných podstránok, ktorý je konzistentný s celkovým dizajnom stránky. Spoločnosti si môžu podstránku farebne prispôsobiť, k dispozícii je veľký priestor na logo a prelinkovanie na domovskú stránku. Firmy tak získajú ideálny priestor na prezentáciu a budovanie svojej značky.