Print this page

Telekom prichádza na apríl s novou ponukou obsahu v službe Magio GO Benefit.

MAGIO GO benefit už pre šetky paušály

Minulý mesiac prišiel Telekom s novinkou – službu Magio GO Benefit majú zahrnutú už všetky paušály, zatiaľ čo v minulosti bola k dispozícii od úrovne Ideál 26 či Dáta 26. Od marca si môžu mobilnú televíziu v tomto variante vychutnávať aj zákazníci s nižšími paušálmi od Základ 12 po Ideál 24.

Viac ako 110 kanálov navyše v apríli

Okrem štandardnej jedenástky programov môžu zákazníci sledovať TV obsah z viac ako 110 kanálov navyše vrátane špičkového športového obsahu počas celého mesiaca. V programovej skladbe je takmer celá ponuka z XL variantu (okrem erotických kanálov). Zákazníci si tak môžu zobrať so sebou mobilnú televíziu a sledovať obľúbené filmy či špeciálne relácie počas veľkonočných sviatkov na chate či lyžovačke. Alebo aj sledovať vyraďovacie zápasy Ligy majstrov či vrcholiace európske futbalové súťaže, kde sa črtá mnoho pútavých zápasov.

MAGIO GO smartfóny: SAMSUNG GALAXY A54 5G & SAMSUNG GALAXY A34 5G

Pri príležitosti tejto kampane prichystal Telekom aj špeciálnu Magio GO kampaň na nové smartfóny, ktoré si môžu zákazníci zobrať v apríli za výhodnejších podmienok. Do kampane budú zaradené dve horúce novinky: Samsung Galaxy A34 5G a Samsung Galaxy A54 5G (ten dokonca v oboch pamäťových verziách, 128 i 256 GB). Ušetriť sa dajú eurá na mesačných poplatkoch a pri vybraných paušáloch (Ideál 28, Nekonečno 33) aj na akontácii za zariadenie.