Print this page

Dámsky portál o kráse, elegancii a životnom štýle Feminity.sk oslavuje v týchto dňoch piate narodeniny, pri tej príležitosti sa predstavuje v novom dizajne.

Najnovšie trendy tak nasleduje nie len v rámci článkov, ale aj po vizuálnej stránke. Dôraz kladie na veľké obrázky a atraktívny video obsah, jednotlivé sekcie aj články sú usporiadané esteticky a prehľadne – všetko pre komfortné prehliadanie toho najzaujímavejšieho a najkrajšieho zo sveta žien.

Nový dizajn pôsobí sviežo a moderne. Z titulnej stránky zmizol perex, z textov je dominantný nadpis článku. „Ťažiskom obsahu hlavnej stránky sú najmä obrázky. Presvedčili sme sa, že obrázkové materiály sú u našich čitateľov obľúbené a žiadané. Stránka je tak okrem kvalitného textu postavená aj na veľkých vizuálnych prvkoch. Výraznejšou sa po novom stala sekcia Feminity TV, v ktorej nájdu návštevníci najmä autorské videá našich redaktoriek," hovorí produktová manažérka portálu Feminity.sk Zuzana Kačírová.
Nový promo priestor získal aj Feminity magazín, ktorý vychádza štvrťročne, vždy podľa ročných období. Ide o originálny formát, ktorý spracovaním pripomína klasický časopis, avšak je dostupný v online podobe. Čitateľkám prináša sezónne lifestyle témy napríklad o trendoch v móde, starostlivosti o telo, bývaní, cestovaní či receptoch. Pravidelným prispievateľom pre magazín Feminity je aj spisovateľ Jozef Banáš. Feminity magazín je zároveň prehliadkou autorskej tvorby redaktoriek portálu Feminity.sk – v každom vydaní sú zverejnené autorské rozhovory či fotoeditoriály. Každé vydanie magazínu je na stránke zobrazené viac ako dva mesiace, čím poskytuje spracovaným témam oveľa vyššiu vizibilitu ako pri bežných online článkoch.
Redakcia Feminity.sk dbá na neustálu aktuálnosť a atraktívnosť zverejnených článkov, poradie jednotlivých sekcií na hlavnej stránke je preto prispôsobované čítanosti a sezónnosti. Ak vás ponúkaná téma v článku zaujme, portál vám pohotovo ponúkne relevantné súvisiace články, novinkou sú aj odporúčané súvisiace galérie obrázkov. Nadčasové témy prináša redakcia Feminity.sk už 5 rokov, aktuálne pod vedením šéfredaktorky Moniky Sládkovej.
Podľa posledných prieskumov má portál Feminity.sk mesačnú návštevnosť až 740 442 reálnych používateľov (január 2014, zdroj: AIMmonitor).