Print this page

Predpredaj.sk rozšíril svoje služby do ďalších kamenných obchodov. Po úvodnej prevádzke vyzdvihovania lístkov v sieti Telekom rozšíril e-ticketingový portál spoluprácu o ďalších partnerov s možnosťou zakúpenia vstupenky priamo v predajni.

Zoznam.sk tak so svojim produktom vstupuje naplno aj do offline sektora.

Aktuálne si vstupenku môžete zakúpiť nielen na webovej stránke www.predpredaj.sk, ale po novom aj v sieti kníhkupectiev Libri po celom Slovensku, v najväčšom bratislavskom koncertnom klube MMC – Majestic Music Club, kompletná ponuka je dostupná aj v predajni Dr.Horák v Bratislave či v predajni CD Andante v Nitre.

„Rozširujeme tým ponuku aj pre organizátorov koncertov a ďalších podujatí. Priestor, na ktorom môžu osloviť svojich zákazníkov sa plnohodnotne dostáva aj do offline prostredia - do kamenných prevádzok, čo nás nesmierne teší. Veríme, že týmto krokom ešte viac sprístupníme naše služby širokej verejnosti a vytvoríme potrebný komfort pre zákazníkov pri výbere miesta a formy zakúpenia vstupenky," hovorí Tomáš Danišovič, account director portálu Predpredaj.sk. „Počet predajných miest budeme aj naďalej rozširovať, máme rozpracované ďalšie partnerstvá a sme otvorení akémukoľvek zaujímavému návrhu spolupráce."

Možnosť vyzdvihnutia zakúpenej vstupenky v predajniach Telekomu zostáva aj naďalej k dispozícii, aktuálne si zákazníci môžu vybrať z troch predajní v rámci Bratislavy – OC Aupark, OC Polus a Námestie SNP.

Platforma Predpredaj.sk narástla počas uplynulého roku niekoľkonásobne v počte podporovaných podujatí, tak ako i v počte predaných vstupeniek. Predpredaj.sk spolupracoval na podpore viacerých top udalostí roku 2013 – hudobné koncerty (celoslovenské turné Richarda Müllera & skupiny Fragile - Hlasy, tanečný koncert Armin Van Buurena, koncert Depeche Mode).
Aktuálne je Predpredaj.sk napríklad partnerom koncertu megahviezdy Kylie Minogue, slovenského turné kapely Lucie, úspešne dlhodobo spolupracuje s Národným tenisovým centrom na športových podujatiach, je partnerom módnych a zábavných stand-up comedy podujatí a mnohých ďalších. Taktiež je exkluzívnym predajcom výstav v Inchebe.

Predpredaj.sk sa v tomto roku po prvý krát predstavuje aj v úlohe organizátora eventov. Prvým počinom tohto druhu je spoluorganizácia aktuálneho celoslovenského turné skupiny Billy Barman.