Print this page

mBank zvíťazila v boji s veľkými bankami hneď dvakrát, keď v prvom ročníku súťaže Hypotéka roka 2014 získala dve prvé miesta. Jedno v kategórii hypoték a druhé v kategórii refinancovanie hypoték.

Rovnaké ocenenie získala v januári aj v Čechách v súťaži Finparáda – Finanční produkt roku 2013, kde sa taktiež umiestnila na prvej priečke.
Odborná porota prvého ročníka súťaže Hypotéka roka, ktorú organizoval magazín Trend a spoločnosť Fincentrum, posudzovala ponuku hypoték na základe siedmych kritérií. mBank sa umiestnila vysoko vo všetkých siedmych, najvyššie sa umiestnila v kategóriách úrokovej sadzby, transparentnosti poplatkov a výhodných podmienkach predčasného splatenia úveru.
„Ocenenia od nezávislej poroty len potvrdzuje správnosť obchodnej stratégie mBank, ktorá je stavaná na nulových poplatkoch a nízkych sadzbách pre každého žiadateľa," vysvetľuje obchodný riaditeľ mBank, Robert Chrištof. A dodáva: „Ponúkame hypotéku bez akýchkoľvek bankových poplatkov či obmedzení pod čiarou. Výhodné úročenie vo výške 2,69% pri 3-ročnej fixácii s účelom refinancovania je platné pre všetkých záujemcov o mHypotéku."
mHypotéka ako prvá na trhu ponúkla vedenie úverového a bežného účtu zdarma. Medzi zákazníkmi je mHypotéka populárna predovšetkým pre svoju garantovanú úrokovú sadzbu, ktorá sa odvíja len od dĺžky fixácie a LTV.
mBank garantuje všetkým svojim zákazníkom rovnakú úrokovú sadzbu podľa aktuálne platného úrokového sadzobníka, ktorý je verejne dostupný na internetových stránkach banky. Vďaka tejto transparentnosti si veľa zákazníkov ušetrí nepríjemné prekvapenie napr. pri skončení fixačného obdobia.
mBank je najväčšou internetovou bankou na Slovensku. Získala si priazeň už viac ako 190 000 zákazníkov, ktorým väčšinu služieb poskytuje zadarmo. Medzi produkty mBank patria okrem osobných, podnikateľských a sporiacich účtov tiež kreditné karty, spotrebiteľské úvery a hypotéky.