Videli ste už Káčera bicyklovať?

Nadácia TA3, ktorá pomáha ľuďom v núdzi, organizuje letnú charitatívnu SMS zbierku určenú pre liečbu 10 ľudí s diagnózou detskej mozgovej obrny. Liečba, ktorá je pre ľudí finančne nákladná a často až nedostupná, prebehne v piešťanskom zdravotnom zariadení Adeli.

Správca Nadácie TA3 Peter Káčer, ktorý trpí rovnakou diagnózou, sa do zbierky zapojí svojou jazdou na bicykli naprieč Slovenskom. Prispeje tým nielen k publicite samotnej zbierky, ale aj k zvýšeniu povedomia o možnostiach liečby. Na špeciálne upravenom bicykli prejde za 7 dní (od 28.7. do 3.8.), aj napriek svojmu hendikepu, stovky kilometrov z Bratislavy do Košíc, pretože chce vliať nádej tým, ktorí si nemôžu dovoliť nákladnú liečbu.

„Už od vzniku Nadácie TA3 sa držíme vízie pomáhať tam, kde ľudia pomoc potrebujú. Zbierkou chceme tentokrát pomôcť financovať liečbu desiatich ľudí s detskou mozgovou obrnou, ktorá je finančne nákladná. Na túto zbierku zareagovali fantasticky aj ľudia z TA3, ktorí prispejú nielen medializáciou, ale aj venovaním atraktívnych cien, pre tých, ktorí sa do zbierky zapoja," uviedol Peter Káčer, Správca Nadácie TA3.

Zbierku Nadácie TA3, ktorá odštartovala dnešným dňom a bude trvať jeden mesiac, môžu podporiť všetci ľudia zaslaním prázdnej SMS správy na číslo 832 v hodnote 1 eura. Zároveň sa zúčastnia aj žrebovania o atraktívne ceny, ktoré do súťaže venovala Televízia TA3 spolu s partnermi zbierky. Viac informácií o zbierke, ako aj o ľuďoch, pre ktorých je určená, nájdete na stránkach Nadácie TA3 www.ta3.com/nadacia, alebo aj priamo vo vysielaní televízie TA3.

O Nadácii TA3
Impulzom na vznik Nadácie TA3 bolo rozhodnutie pomáhať čo najväčšiemu počtu ľudí, ktorí sú na pomoc druhých odkázaní. Od roku 2011 tak Nadácia TA3 úspešne spája otvorené srdcia ľudí s tými, ktoré ich štedrosť, súcit a ľudskosť nutne potrebujú. Činnosť nadácie je zameraná na individuálnu podporu sociálne slabých a znevýhodnených občanov a podporu organizácií, ktoré sa zaoberajú deťmi, dospelými, ako aj seniormi. Zároveň Nadácia poskytuje pomoc pri živelných katastrofách a hromadných nešťastiach, aktívne sa zapája do podpory ochrany zdravia a rozvoja vedy a umenia.