Print this page

Asociácia PR agentúr v SR (APRSR) spolu s Ad Awards Association, KRAS a ADC vyhlasuje aktuálny ročník Young Lions Slovakia 2015. APRSR je odborným garantom súťažnej kategórie PR.

„V rámci slovenského kola sme sa rozhodli aj takouto formou zviditeľniť prácu a kreativitu nielen mladých PR profesionálov na Slovensku, ale tiež celej PR brandže," hovorí prezidentka APRSR Katarína Droppová.

Do prestížnej súťaže sa môžu zapojiť dvojčlenné tímy mladých odborníkov vo veku do 28 rokov, ktorí pracujú na pozícii Assistant Account Executives, Account Executives, Senior Account Executives alebo Account Managers.

Súťažiaci musia preukázateľne pripravovať PR kampane pre značku a /alebo spoločnosť klienta PR agentúry, v ktorej sú zamestnaní. Súťaž nie je určená pre ľudí pracujúcich na PR oddeleniach alebo v PR tímoch pracujúcich na strane klienta alebo reklamných či digitálnych agentúr.

Prihlásiť sa môžu online do stredy 6.mája 2015 do 10.00 hod. na www.younglions.sk. Samotná súťaž prebehne počas 48 hodín – od 6. do 8.5.2015. V tomto termíne budú musieť mladí „PR-isti" preukázať, ako efektívne a kreatívne vedia využiť nástroje PR.

Víťazi budú vyhlásení v rámci slávnostného odovzdávania cien Zlatého Klinca, v piatok 15. mája o 20.00 hod v bratislavskom Istropolise. Zároveň sa zúčastnia prestížneho finálového kola priamo na medzinárodnom festivale reklamy v Cannes v júni 2015.