Print this page

Novú DIGI bude pre DIGI CZ technologicky zabezpečovať Slovak Telekom Ilustr. foto

Slovak Telekom bude kompletne zabezpečovať technológie v pozadí satelitnej služby Nová DIGI českej spoločnosti DIGI Czech Republic. Nová DIGI bude spustená 1. októbra.

Spolupráca sa týka akvizície, spracovania a vysielania televízneho signálu na satelit a zabezpečenia systému podmieneného prístupu. Slovak Telekom sa okrem toho bude starať aj o dodávky set-top boxov a ich funkčnosť.

„Hľadali sme partnera, ktorý by mohol splniť naše vysoké technické požiadavky na modernú, spoľahlivú a kvalitnú satelitnú televíziu, ktorú ocenia naši zákazníci. V Slovak Telekome sme takého partnera našli," uviedol výkonný riaditeľ spoločnosti DIGI Czech Republic Vladimír Rusnák.

"Pre DIGI CZ sme pripravili End-to-End technologické riešenie, ktoré umožňuje plne využívať pokročilé vlastnosti satelitnej platformy DIGI Slovakia a Slovak Telekomu, pri zachovaní plnej programovej a marketingovej nezávislosti," povedal generálny riaditeľ DIGI Slovakia Marcel Šatánek.

"Sme radi, že si spoločnosť DIGI CZ pre svoju Novú DIGI vybrala práve naše technické riešenie. Potvrdzuje to vysokú kvalitu našich služieb," skonštatoval Juraj Bóna, senior manažér pre produktový manažment a marketing Slovak Telekomu.