Print this page

Telekom otvoril najmodernejšiu predajňu prepojenú s online prostredím

Telekom predstavil nový koncept svojich predajní, ktorý okrem atraktívneho dizajnu prináša množstvo užitočných služieb. Po prvý raz si zákazníci môžu vyskúšať všetky nové prvky na jednom mieste.

Prvé takéto Telekom Centrum bolo slávnostne otvorené v piatok 2. októbra v bratislavskom Auparku ako pilotná prevádzka nového konceptu predajní Deutsche Telekomu. Ide tak o najmodernejšiu predajňu celej skupiny v Európe.

E-Lístok

Zákazník si už pred návštevou predajne môže cez Telekom aplikáciu overiť, koľko zákazníkov aktuálne čaká na vybavenie a zároveň si v prípade potreby vziať elektronický poradový lístok. Výrazne si tak skráti dobu čakania, keďže do poradia sa dostane už počas cesty do predajne.

Rezervácia stretnutia

Zákazník si v prípade záujmu môže po novom rezervovať stretnutie s predajcom aj na pevný čas, a to až týždeň vopred. Poslúži mu na to prehľadný rezervačný systém dostupný na webe Telekomu a tiež v mobilnej aplikácii Telekom. Na webe ho zákazníci nájdu v záložke Kontakt v spodnej časti stránky, v aplikácii po kliknutí na konkrétnu predajňu v Zozname predajní.

Nákupný košík

Zákazník sa nemusí pri výbere nových produktov a služieb rozhodnúť hneď na mieste. V predajni si len vyberie mobilný telefón alebo zariadenie pevnej siete a nechá si odporučiť služby. Predajca mu následne mailom pošle ponuku, ktorú stačí potvrdiť neskôr z pohodlia domova. Zariadenie v tomto prípade zákazníkovi doručí kuriér, prípadne ho navštívi technik.

Ďalšie novinky

Nová predajňa ponúkne záujemcom aj výrazne širší výber príslušenstva a špeciálnu zónu určenú pre prezentácie. Samozrejmosťou je bezplatná Wifi, nabíjacie stanice a čerstvá káva priamo v predajni.

V najbližších týždňoch pribudne tiež možnosť osobného vyzdvihnutia hardvéru objednaného cez internet aj priamo v predajni. Zákazník tak nebude musieť čakať v predajni a ani na to, kým príde kuriér.

Telekom novým konceptom nadväzuje na aktivity smerujúce k zvýšeniu pohodlia zákazníka a zjednodušeniu vybavenia jeho požiadaviek, akými boli napríklad redizajn portálu telekom.sk alebo služba Hlasová biometria.