Print this page

Billa má zberateľskú akciu s postavičkami Star Wars, prinášame podrobnosti Foto: Billa 2

BILLA Slovensko dnes spustila novú kampaň, v rámci ktorej budú môcť zákazníci pri nákupe získať zberateľské postavičky z kultovej filmovej série STAR WARS.

 

 

ampaň bude podporená aj predajom ďalšieho tovaru s tematikou STAR WARS a potrvá šesť týždňov až do 24. mája.

Po vlaňajších úspešných detských kampaniach Vitamani a kniha nálepiek Dobrodružné cestovanie v čase prichádza BILLA s novou kampaňou STAR WARS. „Predpokladáme, že naša nová kampaň urobí radosť nielen deťom. Hviezdne vojny sú fenomén, ktorý už takmer 40 rokov oslovuje desiatky miliónov ľudí na celom svete a svojich fanúšikov má vo všetkých vekových kategóriách," uviedla Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka BILLA Slovensko.

Zdroj: Billa

Hlavným ťahákom kampane sú zberateľské postavičky s pečiatkami, ktorých je celkovo 25. Počas kampane získajú zákazníci za každých 15 eur nákupu balíček s jednou postavičkou zadarmo. Ak si súčasne kúpia vybrané produkty označené v akciových letákoch, získajú zdarma ďalšiu postavičku. Ich počet je v rámci jedného nákupu obmedzený na 10 kusov. Postavičky je možné si zakúpiť aj samostatne za cenu 1,49 eur.

Súčasťou kampane je aj predaj ďalšieho sortimentu s tematikou Hviezdnych vojen, ako sú DVD, poháre s potlačou, maľovanka, zberateľská krabička na figúrky či poduška na pečiatkovanie. Exkluzívne v predajniach BILLA je teraz dostupná aj detská kniha STAR WARS epizóda VII: SILA SA PREBÚDZA.