Zákazníci Orangeu sa už nebezpečenstiev online sveta nemusia obávať

Zákazníci Orangeu sa už nebezpečenstiev online sveta nemusia obávať Ilustr. foto: Orange

Bezpečnostný balík pre celú rodinu, ktorý ochráni až 4 zariadenia a k tomu špeciálna aplikácia na ochranu detí na internete, je ďalšia užitočná služba, ktorú prináša Orange pre svojich zákazníkov.

Orange nielenže napĺňa svoj prísľub prinášať výhody technológií ľuďom, ale zároveň dbá aj na ich bezpečnosť a pomáha im eliminovať nástrahy virtuálneho sveta.

Zákazníci Orangeu sa už nemusia obávať nebezpečenstiev, ktoré im a ich deťom online svet môže priniesť a smelo si môžu užívať bezpečné surfovanie na svojich smartfónoch, tabletoch, či počítačoch. Rodinný bezpečnostný balík slúži na komplexnú ochranu PC a mobilných zariadení pred vírusmi, škodlivým softvérom a útokmi hackerov. Zároveň prináša aj možnosť pre rodičov ochrániť deti pred nebezpečnými hrozbami pri používaní mobilných zariadení.

Rodinný bezpečnostný balík obsahuje softvér ESET SmartSecurity, ESET Mobile Security a ESET Parental Control od spoločnosti ESET. Využívanie mobilných dát v rámci mobilných aplikácií Mobile Security Orange Edícia a ESET Parental Control je pre zákazníkov Orangeu bezplatné, spotrebované dáta sa im neodrátavajú z ich paušálu, resp. predplateného objemu. Ďalšou výhodou Rodinného bezpečnostného balíka je, že zákazníci si nemusia predplatiť 18 mesačnú licenciu na službu, ale Balík získajú za mesačný poplatok 4,50 eur, a to aj bez viazanosti. Navyše všetci, ktorí si Rodinný bezpečnostný balík zakúpia do 31/1/2017, budú zaradení do žrebovania o 10 iPhonov SE 16 GB, ktoré získajú od Orangeu.